סקיני שטרודל

 פאי תפוחים  עם ניחוח חמאה וקינמון ....נשמע מושחת והורס גזירה לחלוטין נכון....אז זהו שלא .
זו הגירסה שתשאיר
אתכם חטובים בלי רגשות אשמה.
"סקיני שטרודל"
חומרים :
מלית -
3 תפוחי עץ סמיט מקולפים
3 תפוחי עץ חרמון (אדומים ) או פינק ליידי אם לא מצאתם גם תפוחי עץ צהובים יתאימו
אז למה שני סוגים ...בדי להשתמש במתיקות של החרמון במקום הסוכר .
1 כף שטוחה סוכר -כן כן זה כל מה שתצטרכו.
1 כוס מים
קינמון (כפית )
למעטפת -  חצי חבילה עלי פילו
1 כוס מים
15 גרם חמאה מומסת - לא חייב לשקול ככה קצת פחות  מרבע חבילה פלוס מינוס לא אבוא לבדוק .
אופן הכנה :
חתכו לחתיכות.גסות את התפוחים ללא הגלעינים.
הכניסו לסיר והוסיפו את הסוכר והמים .
בשלו במכסה סגור 10 דקות .
הוסיפו קינמון וערבבו ,הורידו חום ובשלו על להבה בינונית במכסה סגור ערבבו מידי פעם עד שיצטמצמו הנוזלים והתפוחים רכים (היזהרו מבישול יתר רך אבל לא רך מידי ).
סננו מהנוזלים המיותרים
בכל שטרודל נשתמש רק בחצי עלה פילו בלבד .
הניחו מהמלית בקצה קפלו את הצדדים כלפיי המרכז והתחילו לגלגל ....קצת כמו אגרול .
הניחו עם התפר כלפיי מטה .
הניחו בתבנית מרופדת נייר אפיה ומרחו במים ...כן מים .
מעל המים מרחו את החמאה(חסר לכם ....כן גם את זה שמעתי .תוסיפו עוד 10-15 גרם חמאה .גם אם תגיעו ל50 גרם חמאה על 12 יחידות שיצא לכם עדיין יצא לכם פחות מ5 גרם חמאה ליחידה .....כן מכובד לחלוטין....אז בלי לחץ ) והכניסו לתנור שחומם ל180 מעלות עד שמזהיב.
פזרו מעט אבקת סוכר....אבל לא ממש חייבים ...טעים גם ללא .
תהנו .
הדרכה מצולמת -






















תגובות

רשומות פופולריות