סקיני שטרודל

 פאי תפוחים  עם ניחוח חמאה וקינמון ....נשמע מושחת והורס גזירה לחלוטין נכון....אז זהו שלא .
זו הגירסה שתשאיר
אתכם חטובים בלי רגשות אשמה.
"סקיני שטרודל"
חומרים :
מלית -
3 תפוחי עץ סמיט מקלפים
3 תפוחי עץ חרמון (אדומים ) או פינק ליידי אם לא מצאתם גם תפוחי עץ צהובים יתאימו
אז למה שתי סוגים ...בדי להשתמש במתיקות של החרמון במקום הסוכר .
1 כף שטוחה סוכר -כן כן זה כל מה שתצטרכו.
1 כוס מים
קינמון (כפית )
למעטפת -   חבילה עלי פילו
1 כוס מים
15 גרם חמאה מומסת - זו לא טעות זה מה שתצטרכו לא יותר.
אופן הכנה :
חתכו לחתיכות.גסות את התפוחים ללא הגרעינים.
הכניסו לסיר והוסיפו את הסוכר והמים .
בשלו במכסה סגור 10 דקות .
הוסיפו קינמון וערבבו ,הורידו חום ובשלו על להבה בינונית במכסה סגור ערבבו מידי פעם עד שמיציתי הנוזלים הצטמצמו והתפוחים רכים (היזהרו מישו יתר רך אבל לא רך מידי ).
סננו מהנזולים שנותרו וקררו.
חתכו את חבילת הפילו לחצי (נשתמש בחצי כמות בלבד).
בכל שטרודל נשתמש רק בחצי עלה פילו בלבד .
הניחו מהמלית בקצה קפלו את הצדדים כלפיי המכס והתחילו לגלגל ....קצת כמו אגרול .
הניחו עם התפר כלפיי מטה .
הניחו בתבנית מרופדת נייר אפיה ומרחו במים ...כן מים .
מעל המים מרחו את החמאה והכניסו לתנור שחומם ל180 מעלות עד שמזהיב.
פזרו מעט אבקת סוכר....אבל לא ממש חייבים ...טעים גם ללא .
תהנו .
הדרכה מצולמת -






















תגובות

רשומות פופולריות