כמה אהבה




ץהעוגה הזו בעיניי מושלמת לפנק את האהובים בחיינו.
יש בה מתיקות מהדובדבנים וחמיצות עדינה מהמסקרפונה כך שהאיזון בה מושלם בעיניי. 
הכי חשוב שההכנה קלה קלה  אבל זו עוגת רושם קלסית .
"כמה אהבה "
חומרים :
2 מיכלי שמנת מתוקה קטנים .
2 אינסטנט פודינג וניל .
200 גרם גבינת מסקרפונה. 
250 גרם פתי בר חמאה .
70 גרם חמאה מומסת 
חצי חבילת בישקוטים.
2-3 כוסות דובדבנים שטופים 
2 כפות ריבת משמש /נפאז' מחוממת 
עלי נענע לקישוט. 
סרט בד לקישוט 
אופן הכנה:
1. טחנו את הפתי בר למרקם חולי. הוסיפו את החמאה המומסת וערבבו טוב.  
2. שטחו את התערובת ברינג / תבנית(גודל 28) הכניסו לקרור 10 דקות .
*טריק קטן -השתמשו בגב כף כדי לדחוס וליישר את התערובת. 
3. בקערה הקציפו שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקרם יציב . 
4. קפלו את המסקרפונה לתוך התערובת (מי אמר שאני לא מתעמלת מספיק 😜😜😜   )
5. חתכו את הבישקוטים בצורה שיכסו את כל דופן התבנית .סדרו מסביב את כולם.
*טיפ לחיתוך -קחו בישקוט אחד סמנו עם סכין עד לאן מגיע התבנית חתכו אותו ואת כל השאר לפי האורך של הראשון ....מי אמר תכנון וביצוע ולא קיבל 😆😆😆.
6. שטחו מעל שכבת הביסקויטים את הקרם .
7. הניחו בצורה מסודרת את הדובדבנים ומרחו בריבה /נפאז'.
פרו עלי נענע מסביב 
קררו בערך שעתיים הוציאו את התבנית קשרו סרט מסביב . 
.......עכשיו כל שנותר הוא להניח על שולחן החג או פשוט להפתיע את האהובים שלכן/ם. 
הדרכה מצולמת -











תגובות

הוסף רשומת תגובה

רשומות פופולריות