עוגיות שוקולדצ'יפס פקאן לפסח ע"פ מפלצת העוגיות




העוגיות האלו הן עוגיות שוקולד ציפס מושלמות כל השנה ולפסח הן פשוט מתנה משמיים .
הן פשוטות להכנה וניתן להכינם גם בגרסת פרווה בקלות .
אני אופה אותן עם פקאן קלוי אבל אם אתם אוהבים כל אגוז אח"כ פשוט תחליפו .
הן מושלמות גם למי שנמנע או רגיש לגלוטן
עוגיות שוקולדצ'יפס לפסח ע"פ מפלצת העוגיות
חומרים (בערך 45 עוגיות ):
280 גרם חמאה רכה (לגרסת פרווה נוטורינה על בסיס שמן קוקוס )
2 כוסות + 2 כפות קמח תופח  לפסח (בשאר השנה החליפו בקמח רגיל כן רגיל )
רבע כפית סודה לשתיה (בשאר השנה חצי כפית סודה לשתיה )
כף תמצית וניל
1 כוס סוכר לבן
שלושת רבעי כוס סוכר חום בהיר
2 ביצים גודל L
2 כפות חלב (להמיר בחלב שקדים בגרסת פרווה )
1.5 כוסות שוקולד ציפס
כוס פקאן קלוי קצוץ גס
אופן הכנה :
ערבבו את החמאה עם הסוכר לבן והחום טוב בערך 4 דקות .
הוסיפו את הביצים והוניל וערבבו טוב .
לאח מכן הוסיפו את החלב ולבסוף
הוסיפו את הקמח תופח והסודה לשתיה וערבבו רק עד איחוד .
הכניסו את השוקולדצ'יפס והפקאן קלוי וערבבו עוד קצת עד איחוד .
ערמו תלוליות  על תבנית מרופדת נייר אפיה בעזרת 2 כפות .
אפו 20 דקות בתנור שחומם מראש ל175 מעלות .
צננו על רשת ואחסנו בקופסאות אטומות .
מחזיק מעמד כשבוע .....במבחן המציאות יום וחצי והם נגמרו 😂
  

תגובות

רשומות פופולריות