עוגיות השוקולד ציפס המושלמות





עוגיות הללו הן העוגיות הקבועות אצלי בבית.  הן פריכות וממכרות בטירוף .
אני משנה מדי פעם את התוספות .פעם עם שוקולדצ'יפס לבן פעם חום,לפעמים מוסיפה פקאן ולפעמים אגוזי מלך ודובדבנים מיובשים בקיצור תתפרעו.
עוד דבר לפני שנתחיל ....תכינו כמו כפולה כי לא נשאר כלום.
עוגיות שוקולדצ'יפס מושלמות
חומרים (כ-27 עוגיות בינוניות )
280  גרם חמאה רכה
 2.5 כוסות קמח 
1/2 כפית סודה לשתיה
1 כף תמצית וניל
1כוס סוכר לבן
3/4 כוס סוכר חום בהיר
2ביצים גודל
2  כפות חלב
1.5 כוסות שוקולד
*ניתן להוריד חצי כוס שוקולדצ'יפס ולהחליף בכוס אגוזים אהובים ופירות מיובשים כגון משמש /דובדבנים /חמוציות
מעל -חצי כוס שוקולד ציפס לזריה
אופן הכנה :
הקציפו את ההחמאה ,הסוכר הלבן והחום עד מתקבלת תערובת אחיד וקרמית .
הוסיפו את הביצים והמשיכו בהקצפה .
לאחר שאחיד הוסיפו את תמצית הוניל ואז,את הקמח הסודה לשתיה והחלב.
לושו רק עד שאחיד .
הוסיפו את השוקולדצ'יפס וערבבו.
בעזרת שתי כפות הניחו תלוליות של המסה על מגש מרופד בנייר אפיה .
הכניסו לאפיה בתנור שחומם מראש ל175 מעלות ואפו כ20 דקות .
הניחו על רשת לקררו ואחסנו בקופסא אטומה .
אצלי מגש וחצי מתחסל בעודו מתקרר...רק אומרת 🤣

תגובות

רשומות פופולריות