עוגיות שוקולד צ'יפס לבן ופקאן

.....יש עוגיות שפשוט חייבים לטעום כדי להבין על מה כל המהומה .
העוגיות הללו ממכרות גדושות בפקאנים ונטיפי שוקולד לבן  קריספיות אווריריות ......כל ביס יחזיר אתכם לעוד.....מבטיחה.
מה שהכי כיף בהכנה שלהן הוא שכל נעשה בקערה אחת ....ולא אתם לא חייבים מיקסר .
"עוגיות שוקולד ציפס לבן ופקאן"
חומרים (22 עוגיות גדולות ):
150 גרם חמאה רכה
3/4 כוח סוכר לבן
2 ביצים
1 תוכן של מקל וניל (אם אין כף וחצי וניל איכותי יעשה את העבודה ).
כף גרידת לימון
1 כוס וחצי קמח לבן
כף אבקת אפיה
כוס וחצי נטיפי שוקולד לבן
2 כוסות פקאן  (לא קלוי לא מומלח )קצוצים גס
אופן הכנה:
ערבבו בקערה חמאה רכה וסוכר טוב .הוסיפו את הביצים המשיכו לערבב והוסיפו את הוניל וכרית הלימון.
נפו את הקמח ואבקת האפיה יחד לקערה וערב בו טוב התערובת דביקה מאוד .
הוסיפו את הפקאנים והשוקולד צ'יפס וערבבו טוב .
ערמו על תבנית מכוסה נייר אפיה  תלוליות מהתערובת.
השאירו מרווחים כי העוגיות מתרחבות באפיה .
שטחו עם גב הכף את העוגיות .
אפו 20 דקות בתנור שחומם ל175 מעלות. כשאפוי הוציאו וצנוע על רשת .
.....מניסיון תכינו כמות כפולה כי לא נשאר כלום די מהר .

סרטון הכנה -

תגובות

רשומות פופולריות