כמה אהבה
יש בה מתיקות מהדובדבנים וחמיצות עדינה מהמסקרפונה כך שהאיזון בה מושלם בעיניי.
הכי חשוב שההכנה קלה קלה אבל זו עוגת רושם קלסית .
"כמה אהבה "
חומרים :
2 מיכלי שמנת מתוקה קטנים .
2 אינסטנט פודינג וניל .
200 גרם גבינת מסקרפונה.
250 גרם פתי בר חמאה .
70 גרם חמאה מומסת
חצי חבילת בישקוטים.
2-3 כוסות דובדבנים שטופים
2 כפות ריבת משמש /נפאז' מחוממת
עלי נענע לקישוט.
סרט בד לקישוט
אופן הכנה:
1. טחנו את הפתי בר למרקם חולי. הוסיפו את החמאה המומסת וערבבו טוב.
2. שטחו את התערובת ברינג / תבנית(גודל 28) הכניסו לקרור 10 דקות .
*טריק קטן -השתמשו בגב כף כדי לדחוס וליישר את התערובת.
3. בקערה הקציפו שמנת מתוקה ואינסטנט פודינג לקרם יציב .
4. קפלו את המסקרפונה לתוך התערובת (מי אמר שאני לא מתעמלת מספיק 😜😜😜 )
5. חתכו את הבישקוטים בצורה שיכסו את כל דופן התבנית .סדרו מסביב את כולם.
*טיפ לחיתוך -קחו בישקוט אחד סמנו עם סכין עד לאן מגיע התבנית חתכו אותו ואת כל השאר לפי האורך של הראשון ....מי אמר תכנון וביצוע ולא קיבל 😆😆😆.
6. שטחו מעל שכבת הביסקויטים את הקרם .
7. הניחו בצורה מסודרת את הדובדבנים ומרחו בריבה /נפאז'.
פרו עלי נענע מסביב
פרו עלי נענע מסביב
קררו בערך שעתיים הוציאו את התבנית קשרו סרט מסביב .
.......עכשיו כל שנותר הוא להניח על שולחן החג או פשוט להפתיע את האהובים שלכן/ם.
הדרכה מצולמת -
מושלם !
השבמחקשרית בסט ��