עוגיות מפלצת של יהונתן הגירסה המשודרגת



העוגיות הללו הן האהובות על בני יהונתן הכנתי אותן רגילות ממולאות ובגירסאות שונות לאורך השנים.
העוגיות הללו מקבלות תפנית חדשה ובמיוחד עבור הנסיך שלי גיבשתי מתכון חדש שלא נופל מהמקור (יעידו מאזני המשקל אחרי מתקפת עוגיות )
עוגיות מפלצת ללא גלוטן ,ביצים או מוצרי חלב .
יכולות בכיף להתאים לטיבעוניים או לרגישים.
כמו שאני אוהבת אלו עוגיות בקערה אחת (כלומר קערה כף ואתם מסודרים)
"עוגיות מפלצת הגרסה החדשה של יהונתן "
חומרים :
3 כפות שמן קוקוס
1/2 כוסות סוכר
(אם בא לכם אפשר רבע סוכר לבן רבע סוכר קוקוס )
תוכן מקל וניל -או 2 כפיות וניל איכותי
2 כפות חלב סויה /שקדים/אורז
1 1/2  כוסות קמח ללא גלוטן (אני השתמשתי בכרגיל קמח רב תכליתי של אשבל)
3/4 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
1/2 כוסות שוקולד צ'יפס חום אופנהיימר
1/2 שוקולד צ'יפס לבן  אופנהיימר
אופן הכנה :
בקערה ערבבו טוב את השמן קוקוס  וניל וסוכר (או סוכרים אם החלטתם להשתמש בסוכר קוקוס בנוסף)
ברגע שהכל אחיד תקבלו תערובת לבנה (או חומה אם השתמשתם בסוכר קוקוס )
הוסיפו את הקמח מלח ותודה לשתייה אחדו עם התערובת והוסיפו את החלב.
ברגע שהכלי הומוגני הוסיפו את השוקולדים ערבבו וצרו עיגולים .
הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה שטחו מעט את העוגיה.
הכניסו לאפיה בערך 12 -14 דקות .
העוגיות מזהיבות והתשתיות שלהן מעט שחומה.
הוציאו וקררו.
אזהרה -הכינו כמות כפולה כי יהיה ביקוש
הדרכה מצולמת -
הגרסה החומה (עם סוכר קוקוס בנוסף )









הגרסה הלבנה -




תגובות

רשומות פופולריות