חלות קלועות
המתכון הבא קל ופשוט אני מכינה 2 ק"ג בכדי להפריש את ההפרשת חלה .
מהבצק ניתן להכיןעוגות שמרים בסיס פיצה הוא נוח וכיף לעבודה
חלות קלועות
חומרים:
2 ק"ג קמח מנופה
2.5 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
כף וחצי מלח
2 ביצים
כוס שמן
5 כוסות מים חמימים.
ביצה טרופה עם מעט מלח
שומשום לזריה
אופן ההכנה:
ערבבו את החומרים היבשים ביחד(חוץ מהמלח)
הוסיפו מים וביצים התחילו ללוש הוסיפו מלח ושמן לקראת הסוף.
לושו לפחות 10 דקות כדי לפתח את הגלוטן.
קמחו את הבצק מעט מעל והניחו בקערה מכוסה להכפלת נפח.
הורידו נפח קלעו החלות או צרו את צורת המאפים שאתם רוצים .
הניחו קערת מים בתחתית התנור למשך כל זמן האפיה
הברישו בהיצה טרופה עם מעט מלח
פזרו שומשום והתפיחו שוב
אפו ב180 מעל עד הזהבה.
מהבצק ניתן להכיןעוגות שמרים בסיס פיצה הוא נוח וכיף לעבודה
חלות קלועות
חומרים:
2 ק"ג קמח מנופה
2.5 כפות שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
כף וחצי מלח
2 ביצים
כוס שמן
5 כוסות מים חמימים.
ביצה טרופה עם מעט מלח
שומשום לזריה
אופן ההכנה:
ערבבו את החומרים היבשים ביחד(חוץ מהמלח)
הוסיפו מים וביצים התחילו ללוש הוסיפו מלח ושמן לקראת הסוף.
לושו לפחות 10 דקות כדי לפתח את הגלוטן.
קמחו את הבצק מעט מעל והניחו בקערה מכוסה להכפלת נפח.
הורידו נפח קלעו החלות או צרו את צורת המאפים שאתם רוצים .
הניחו קערת מים בתחתית התנור למשך כל זמן האפיה
הברישו בהיצה טרופה עם מעט מלח
פזרו שומשום והתפיחו שוב
אפו ב180 מעל עד הזהבה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה