קיש בצל ופפריקה טבעוני של הקונדיטורית מלכי אדלר
מפלצת העוגיות שמחה לארח כאן בבלוג קונדיטורית מוכשרת בעלת ידיי זהב מלכי אדלר .
קיש בצל ופפריקה טבעוני
מלכי אדלר -קונדיטורית
רינג קוטר 20
לבצק
135 גרם קמח
60 גרם מרגרינה או שמן קוקוס מוקשה
60 גרם ממרח סויה בניחוח טוסקנה
13 גרם שמן זית
30 גרם שמנת צמחית לבישול
4 גרם סוכר
4 גרם מלח
1/2 כף פפריקה
• טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד
• מרדדים בין 2 ניירות אפיה ומקררים כשעתיים
• מרפדים רינג ומקפיאים כשעה לפחות
ריבת בצל
2 בצלים סגולים
150 גרם סוכר
2/3 כוס יין אדום
1/4 כפית מלח
• חותכים את הבצלים לחצי ופורסים לפרוסות
• מרתיחים יין, סוכר, ומלח
• מוסיפים בצל ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה כשעה עד שמצטמצם ולא נשארים נוזלים
• מפזרים מעל הקלתית
מילוי
60 גרם אגוזי מלך
4 בצלים ירוקים
170 גרם ממרח סויה בניחוח טוסקנה
• קוצצים את האגוזים ומפזרים מעל הריבה
• פורסים את הבצל מפזרים מעל האגוזים
• מורחים את הממרח מעל הבצל והאגוזים
רויאל
100 גרם שמנת צמחית לבישול
2 כפות קורנפלור
כף קמח
3 שיני שום
מלח
פלפל שחור
• מערבבים את כל חומרי הרויאל לנוזל חלק ויוצקים מעל המלית
• אופים בחום של 180 מעלות 30-40 דקות להזהבה
תגובות
הוסף רשומת תגובה