העוגה שאתם חייבים להכיר
העוגה הבאה כל כך עסיסית ועדינה שאתם תתאהבו בה בקלות .
היא מבושמת קלות בתבלינים שיגרמו לכם לבקש עוד עוד פרוסה.
היא סופר קלה להכנה...עוגה בקערה כמו שאני אוהבת בלי להקציף ,להפריד או לקפל .
עוגת גזר תפוח של אמא של המפלצת 😉
חומרים (תבנית 20×30 או עגולה 28 )
4 ביצים גודל L
3 גזרים גדולים
1 תפו"ע גרני סמיט מקולף ללא ליבה
2 כפות /שקיקי אבקת אפייה
כוס וחצי סוכר חום טחון דק
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס צימוקים שהושרו כמה דקות במים חמים וסוננו
כוס ורבע שמן קנולה
2.5 כוסות קמח
כפית שטוחה קינמון טחון
חצי כפית ציפורן טחון
לקישוט-
תפו"ע קטן מקולף חתוך לקוביות קטנות.
חופן שקדים פרוסים
לסיום (לא חייב אבל מוסיף ) -
כף דבש
אופן הכנה :
טחנו במעבד מזון את הגזרים ותפו"ע דק .
ערבבו את כל החומרים הרטובים יחדיו .
ערבבו את היבשים (קמח ואבקת אפייה ) והוסיפו .
ערבבו טוב .
העבירו לתבנית משומנת .פזרו את השקדים ותפו"ע והכניסו לאפיה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות.
לא לפתוח לא לבדוק פשוט תנו לעוגה להיאפות 45-50 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש .
כשהעוגה חמה זרזפו את הדבש והניחו לקרור מלא לפני פריסה .
תהנו .
היא מבושמת קלות בתבלינים שיגרמו לכם לבקש עוד עוד פרוסה.
היא סופר קלה להכנה...עוגה בקערה כמו שאני אוהבת בלי להקציף ,להפריד או לקפל .
עוגת גזר תפוח של אמא של המפלצת 😉
חומרים (תבנית 20×30 או עגולה 28 )
4 ביצים גודל L
3 גזרים גדולים
1 תפו"ע גרני סמיט מקולף ללא ליבה
2 כפות /שקיקי אבקת אפייה
כוס וחצי סוכר חום טחון דק
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס צימוקים שהושרו כמה דקות במים חמים וסוננו
כוס ורבע שמן קנולה
2.5 כוסות קמח
כפית שטוחה קינמון טחון
חצי כפית ציפורן טחון
לקישוט-
תפו"ע קטן מקולף חתוך לקוביות קטנות.
חופן שקדים פרוסים
לסיום (לא חייב אבל מוסיף ) -
כף דבש
אופן הכנה :
טחנו במעבד מזון את הגזרים ותפו"ע דק .
ערבבו את כל החומרים הרטובים יחדיו .
ערבבו את היבשים (קמח ואבקת אפייה ) והוסיפו .
ערבבו טוב .
העבירו לתבנית משומנת .פזרו את השקדים ותפו"ע והכניסו לאפיה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות.
לא לפתוח לא לבדוק פשוט תנו לעוגה להיאפות 45-50 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש .
כשהעוגה חמה זרזפו את הדבש והניחו לקרור מלא לפני פריסה .
תהנו .
תגובות
הוסף רשומת תגובה