כתף טלה רך ועסיסי
כתף טלה רך ועסיסי פשוט נופל מהעצם .
המנה הבאה מתאימה לאירוח או לארוחות חגיגיות בעיניי....אבל היי אני בעד חגיגות יום יום .
זמן הכנה 10 דקות כן באמת זה זמן ההכנה ומשם לתנור .
כתף טלה רך ועסיסי נופל מהעצם.
חומרים :
לטלה -
1.5 קג כתף טלה -לחתוך בחלקו העליון חתכים עמוקים שהרוטב יחדור פנימה
8 שיני שום
חצי ענף רוזמרין
לירקות -
6-8 תפו"א חצויים לחצי לאורך
8-10 בטטות קטנות
4-6 שיני שום
חצי ענף רוזמרין
רוטב :
1/3 רוטב סויה
חצי כוס קטשופ
רבע כוס דבש
1/4 כוס שמן זית
אופן הכנה :
ערבבו את כל רכיבי הרוטב מרחו את הטלה בחצי מהכמות וחצי ערבבו את הירקות .
פרסו נייר כסף ומעל נייר אפייה .
הניחו את הטלה רוזמרין ושום סגרו טוב והדקו .
הכניסו לתנור שחומם מראש ל160 מעלות ל4 שעות .
לאחר שעתיים הכניסו גם את הירקות לשעתיים הנותרות.
בתיאבון חברים.
תגובות
הוסף רשומת תגובה