פול מצרי הגרסא המקוצרת
כפול מצרי הגרסא המקוצרת
למה מקוצרת? כי לא תמיד יש זמן וזו אופציה נפלאה .
חומרים :
2 פחיות פול מצרי
1 כפית שום כתוש או שני שיני שום טרי
כפית מלח
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור .
כוס וחצי מים (כוס מידה)
אופן הכנה :
להביא לרתיחה, להוריד חום ולבשל בחום בינוני 7-8 דקות עם מכסה סגור.
לטחון (אפשר עם בלנדר סטיק )
לבשל בחום נמוך עוד 4-5 דקות וזה מוכן
לרוטב -
רבע כוס לימון סחוט טרי
רבע כוס שמנ"ז
½ פלפל חריף קצוץ דק
לערבב הכל יחד ולשמור בצד להרכבה
מעל -
טחינה לימונית -
½ כוס טחינה גולמית
⅔ כוס מים קרים
כף ממרח לימון כבוש (השתמשתי בממרח ביתי אך אפשר גם קנוי )
¾ פחית גרגרי חומוס מוכנים לאכילה
אופן הכנה -
לערבב היטב את כל חומרי הטחינה ולאחר מכן להוסיף את הגרגרים .
להגשה -
ביצים קשות
פלפל ומלח
ממרח חומוס שאתם אוהבים (אני השתמשתי בקנוי )
ההרכבה -
*מרחו את החומוס
*הוסיפו מעל את הפול החם , רוטב , וגרגרי החומוס עם הטחינה
* חצו ביצה קשה תבלו בפלפל ומלח
זהו די פשוט וקל .
תגובות
הוסף רשומת תגובה