פול מצרי הגרסא המקוצרת

 



כפול מצרי הגרסא המקוצרת 

למה מקוצרת? כי לא תמיד יש זמן וזו אופציה נפלאה . 

חומרים :

2 פחיות פול מצרי 

1 כפית שום כתוש או שני שיני שום טרי 

כפית  מלח

כפית כמון 

חצי כפית פלפל שחור .

כוס וחצי מים (כוס מידה)

אופן הכנה :

להביא לרתיחה, להוריד חום  ולבשל בחום בינוני   7-8 דקות עם מכסה סגור. 

לטחון (אפשר עם בלנדר סטיק ) 

לבשל בחום נמוך עוד 4-5  דקות וזה מוכן 

לרוטב - 

רבע כוס לימון סחוט טרי 

רבע כוס שמנ"ז 

½ פלפל חריף קצוץ דק 

לערבב הכל יחד ולשמור בצד להרכבה

מעל - 

טחינה לימונית - 

½ כוס טחינה גולמית 

⅔ כוס מים קרים 

כף ממרח לימון כבוש (השתמשתי בממרח ביתי אך אפשר גם קנוי )

¾ פחית גרגרי חומוס מוכנים לאכילה 

אופן הכנה -

לערבב היטב את כל חומרי הטחינה ולאחר מכן להוסיף את הגרגרים .

להגשה - 

ביצים קשות

פלפל ומלח 

ממרח חומוס שאתם אוהבים (אני השתמשתי בקנוי )

ההרכבה -

*מרחו את החומוס 

*הוסיפו מעל את הפול החם , רוטב , וגרגרי החומוס עם הטחינה 

* חצו ביצה קשה תבלו בפלפל ומלח 

 זהו די פשוט וקל .

תגובות

רשומות פופולריות