סהרוני תפו"א ובטטה קריספיים



 מתכון לסהרוני תפו"א ובטטה

אופן הכנה:
8 תפו"א חתוכים לרבעים
4 בטטות חתוכות לרבעים
תיבול-
3 ענפי רוזמרין - רק העלים קצוצים דק
4 ענפי טימין קצוצים דק
¼ כוס שמנ"ז
1 כף שטוחה מלח
1 כף שטוחה פלפל גרוס
שלוש שיני שום שום כתושות(אפשר קפוא)
1 כף גדושה  ממרח לימון כבוש
אופן הכנה :
ערבבו את חומרי התיבול טוב ומרחו את הירקות בצורה אחידה .
הכניסו לאפייה בתנור טורבו 180 מעלות . הפכו בעדינות מידי פעם עד שצלוי היטב 

תגובות

רשומות פופולריות