עוגיות שוקולדציפס של ג'ון

 


עוגיות שוקולדציפס של ג'ון 


מרכיבים:


250 גרם חמאה מומסת


1 כוס סוכר חום


3/4 כוס סוכר לבן


1 כף תמצית וניל


2 ביצים L


2 כוסות + 2/3 כוס קמח מנופה


1/2 כפית מלח


1 כפית סודה לשתיה


1 1/2 כוסות שוקולד צ'יפס

לטבילת העוגיות -

1 כוס שוקולדציפס 



אופן הכנה:


1. בקערה רחבה, הניחו את החמאה המומסת, סוכר חום, סוכר לבן ותמצית הווניל. ערבבו היטב עד שהתערובת מתמזגת.



2. הוסיפו את הביצים וערבבו עד שהתערובת אחידה.



3. בקערה נפרדת, ערבבו את הקמח, המלח וסודה לשתיה.



4. הוסיפו את החומרים היבשים לתערובת הרטובה וערבבו עד שמתקבל בצק דביק.



5. הוסיפו את השוקולד צ'יפס וערבבו עד שהתפזרו באופן אחיד.



6. הכניסו את הבצק למקרר למשך שעה עד שעה וחצי, כדי שיהיה נעים לעבודה.



7. צרו כדורים בגודל הרצוי, וטבלו כל אחד בשוקולד צ'יפס בחלקו העליון. 



8. הניחו את הכדורים על מגש מרופד בנייר אפייה.



9. הכניסו לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות צלזיוס (על טורבו) ואפו במשך 11-12 דקות.



10. כאשר העוגיות יוצאות מהתנור, הניחו להן להתקרר 5 דקות לפני העברה לרשת.

שימו לב זה השלב שהן מעט שוקעות וזה מעולה כיוון שאנחנו רוצים את המרקם הרך בפנים 


בתיאבון!



תגובות

רשומות פופולריות