שחיתות בפסח

 ...כן פסח זה שמביא לנו את עוגיות החנק למיניהן שלפעמים אני תוהה אם זו לא בדיחה אכזרית שאנחנו מתמודדים עימה כל שנה .
השנה זהו זה נגמר גם לי מגיע עוגיות מושחתות ליד הנס כאלה שיגרמו לי לרוץ לארון ולבדוק אם בטעות שחכתי חמץ .
אז כמו תמיד העוגיות הללו מושחתות (תשכנעו את עצמכם שזה ללא קלוריות זה חוסך הרבה רגשות אשמה ) ,נמסות בפה ,עשירות בטחינה ונוטלה .....והכי חשוב הכל בערה אחת .
תהנו חברים
"מושחת בפסח "
חומרים :
200 גרם חמאה רכה
1 כוס סוכר חום דמררה
כוס טחינה גולמית לא מתובלת
3 כפות גדושות ממרח נוטלה
2 1/2 כוסות קורנפלור
1 1/2 כוסות קמח תירס (לא אינסטנט)
למי שאוהב  כמוני ניתן להוסיף 1 כוס פתיתי קוקוס
למילוי -ממרח נוטלה
אופן הכנה :
לטרוף עם עם מטרפה ידנית (כן ללא חשמל ) חמאה רכה עם הסוכר עד שהתערובת אחידה .הוסיפו את הטחינה פנימה וטרפו טוב  .
הוסיפו את הנוטלה והמשיכו לטרוף עד שאחיד .הכניסו את הקורנפלור והקמח תירס וערבבו עד שמתגבש לבצק .לושו מעט בידיים .מי שאוהב קוקוס זה הזמן להוסיף ולאחד עד שהכל הומוגני .
צרו עיגול שטחו וערמו מעל כפית גדושה נוטלה .סגרו את הקצוות בעדינות והניחו שהתפר כלפיי מטה בתבנית על נייר אפיה (למה הפוך כדי שיצא לכם יפה ).
אפו בתנור שחומם מראש ל180 מעלות  על אפיית טורבו בערך 12-14 דקות לא יותר .אתם מוציאים מהתנור והעוגיות עדיין רכות הן מתקשות בזמן קירור .....וזה אומר לא לגעת!!!!!!!
הדרכה מצולמת :
















תגובות

רשומות פופולריות