פנה שמנת פטריות


יש מתכונים שחייב בכל מטבח .
פשוט כי הם טעימים וקלים מאוד להכנה .
המתכון הבא אהוב על בני מאוד (כשאני מכינה אותו אין צורך לומר דבר ...הצלחת נשארת ריקה ויש בקשות לתוספת )...האמת שגם אתם תממכרו כי אי אפשר לטעות עם חומרים פשוטים וטובים .
פנה שמנת פטריות 
חומרים :
חבילת פסטה פנה 
מים 
כפית מלח 
לרוטב -
2 מיכלי שמנת לבישול 10 %
2 שיני שום גדולות כתושות 
חצי בצל גדול קצוץ דק 
40 גרם חמאה /2 כפות שמן זית 
2 סלסלות פטריות חתוכות (עם הרגל ....כן בדיוק ככה ).
5-6 ענפי בזיליקום קצוצים גס (מי שלא אוהב אפשר פחות .
אופן הכנה :
חממו בסיר רחב מים ומלח עד רתיחה .
הכניסו את הפסטה ובשלו 10-11 דקות עד שהפה מתרככת .
במחבת חממו את החמאה (או השמן )והכניסו את הבצל .טגנו עד שקיפות. 
הוסיפו את השום והפטריטתת וטגנו טוב .
הוסיפו את הבזיליקום והשמנת ובשלו 6-7 על אש בינונית עד הסמכה .
סננו את הפסטה ושטפו  במים קרים והחזירו לסיר הבישול הריק.
הוסיפו את הרוטב וערבבו שהכל יכסה טוב.
הגישו עם עם פרמזן. 
                תהנו 

תגובות

רשומות פופולריות