עוגיות טחינה עטופות שומשום


המתכון הזה די זהה למתכון הבסיסי שלי שנמצא בבלוג השוני היחיד הוא שהעובדות מגולגלות בשומשום ואין צורך לקרר אם העיסה מעט דביקה .
חומרים :
200 גרם חמאה רכה
3/4 כוס סוכר
תוכן מקל וניל או 2 כפיות תמצית וניל אמיתי
כוס טחינה גולמית פשוטה ללא תיבול
3 כוסות קמח
11/2 כפיות אבקת אפיה
1 1/2 כוסות שומשום
אופן הכנה :
ערבבו בקערה את החמאה והסוכר היטב .הוסיפו את הטחינה ערבבו  היטב עד שהכל אחיד .
נפו את הקמח ואבקת האפיה והוסיפו אותם לתערובת .ערבבו עד שהכל מתאחד (לא לערבב יותר מידיי) התערובת נעימה ואפילו דביקה
צרו כדורים וטבלו את החלק העליון של העוגיה בשומשום. הניחו על התבנית ופחסו מעט.
אפו בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בערך 15-20  דקות עד שמעט מזהיב .
תשאירו על התבנית עד שמצטנן ורק אז תעבירו לכלי או צלחת הגשה .
הדרכה מצולמת -










תגובות

רשומות פופולריות