טורטיות רבותיי טורטיות

אלו הטורטיות שתתמכרו אליהן  .
הן טעימות קלות להכנה .ללא גלוטן או מוצרי חלב ואפילו לא מכילות סוכר .
הן תחליף נהדר לבסיס פיצה אפשר להכין איתן קאסדיה(מעין טוסט מקסיקני) בקיצור החיים הטובים כאן 😁.
אני מכינה אותן עם פרס (מכשיר מסורתי להכנת טורטיות )  ידני ....רק בגלל שאני עצלנית  .....אמממאמה אתם ממש לא חייבים אפשר לרדד דק  עובד באותה צורה .
טורטיות לפסח ללא גלוטן
חומרים :
 2 כוס קמח שקדים טחון דק
1/2 3 כוס קמח טפיוקה
1 כפית מלח
שתי כפיות קסנטאן גאם
2  כוסות מים רותחים בהדרגה 
קצת שמן זית
2 כפות דבש
אופן הכנה:
הניחו את כל החומרים היבשים בקערה ערבבו טוב .
הוסיפו את הדבש השמן  והמים הרותחים בהדרגה תוך כדי ערבוב .
הניחו קצת להתקרר(5 דקות )
צרו כדורים וכסו במגבת לחה.
פתחו כל כדור על מעט טפיוקה .
חממו מחבת נון סטיק כבדה וכשהיא ממש חמה הניחו את הטורטיה.
כאשר צד אחד משלים מעט הפכו
אתם תראו שמופיעות בועות אויר וזה מצויין .
הוציאו והנעחו בקערה מכוסה עד ההגשה.
את הבצק ניתן לשמור בשקית אטומה עד יומיים במקרר
הדרכה מצולמת -






                      
                       










תגובות

רשומות פופולריות