השוגי של אמא



לחטיפים האלו הילדודס שלי קוראים השוגי של אמא .
פשוטים להכנה וניתן להכין בגירסה חלבית או פרווה .
החטיף ללא גלוטן ומתאים גם לרגישים
ניתן להוסיף  אגוזים קצוצים /צימוקים/חמוציות /זרעים ....אבל ממש לא חובה טעים גם ככה .
חטיף פיצפוצי אורז
חומרים :
לגרסה החלבית -
100 גרם חמאה
2 כפות סוכר
חצי כוס דבש
100 גרם חלבה קצוצה
לגרסה הפרווה -
2 כפות גדושות שמן קוקוס/ 100 גרם נוטורינה
2 כפות סוכר חום/לבן
חצי כוס דבש בהיר
100 גרם חלבה קצוצה
אופן הכנה :
בשתי הגרסאות אופן ההכנה זהה.
בסיר הכניסו את כל החומרים ובשלו על אש בינונית עד שהכל מתאחד .
מהרגע שנמס חייב לערבב כל הזמן.
הכניסו 5 כוסות פיצפוצי אורז וערבבו עד שהתערובת מצפה הכל .
העבירו למגש מצופה נייר אפיה .
שטחו שהכל יהיה ישר .
ברגע שהתקרר חתכו לאצבעות או קוביות .
ניתן לזרזף מעל שוקולד חלב /מריר מומס עם עם חמאה /נוטורינה (100 גרם שוקולד +חמאה 30 גרם )...אבל לא חייב טעים גם ללא
אחסנו  בקופסא אטומה 

תגובות

רשומות פופולריות