קציצות עוף משגעות
חומרים :
500 גרם חזה עוף טחון
2 בצלים גדולים מגורדים בפומפייה
8-9 גבעולי פיטורזיליה קצוץ דק(רק העלים)
1 שן שום
1 כף מלח
1½ כף פפריקה מתוקה
1½ כף תבלין גריל עוף
1 כף אבקת מרק עוף ללא מונסודיום גלוטומט
שמן לטיגון (חצי גובה מהקציצות )
אופן הכנה:
*טגנו את הבצלים והשום בחום בינוני עד השחמה טובה (מטגנים בחום נמוך בכדי לקבל טעמים עדינים ובכדי שהבצל לא יישרף ).
*ברגע שהשום התרכך מעכו טוב .
* העבירו את הבצל והשום לקערה (כול השמן שטיגנו בו ) עם שאר חומרי הקציצות וערבבו טוב עד שאחיד .
*עם ידיים רטובות צרו קציצות שטוחות וטגנו בשמן (חצי גובה מהקציצה ) .
* אנחנו מטגנים עד שמשחים (שימו לב לא לייבש אותן)
*העבירו למסננת בסיום הטיגון .
*שימו לב הכף היא כף מידה אוניברסלית (היא שונה מהכמות שנכנסת בכף מטבח רגילה )
ניתן לאכול מטוגן להעביר לרוטב שאוהבים .
תגובות
הוסף רשומת תגובה