קציצות עוף משגעות

 


חומרים :

500 גרם חזה עוף טחון 

2 בצלים גדולים מגורדים בפומפייה 

8-9 גבעולי פיטורזיליה קצוץ דק(רק העלים)

1 שן שום 

1 כף מלח 

1½ כף פפריקה מתוקה 

1½ כף תבלין גריל עוף 

1 כף אבקת מרק עוף ללא מונסודיום גלוטומט 

שמן לטיגון (חצי גובה מהקציצות )

אופן הכנה:

*טגנו את הבצלים והשום בחום בינוני עד השחמה טובה (מטגנים בחום נמוך בכדי לקבל טעמים עדינים ובכדי שהבצל לא יישרף ).

*ברגע שהשום התרכך מעכו טוב .

* העבירו את הבצל והשום לקערה (כול השמן שטיגנו בו ) עם שאר חומרי הקציצות וערבבו טוב עד שאחיד .

*עם ידיים רטובות צרו קציצות שטוחות וטגנו בשמן (חצי גובה מהקציצה ) .

* אנחנו מטגנים עד שמשחים (שימו לב לא לייבש אותן)

*העבירו למסננת בסיום הטיגון .

*שימו לב הכף היא כף מידה אוניברסלית (היא שונה מהכמות שנכנסת בכף מטבח רגילה )

ניתן לאכול מטוגן להעביר לרוטב שאוהבים .

תגובות

רשומות פופולריות