לביבות בטטה קראנצ'יות


לביבות בטטה קריספיות וממכרות מה צריך יותר מזה אני שואלת .
השילוב בין בטטה לתפו"א מניב מתיקות מעודנת שמקבלת נגיעה של קינמון שמשדרג הכל .
אתם תבינו על מה מדובר ברגע שתתני נגיסה ותשמעו את הקראנצ'.
לביבות בטטה קראנצ'יות
חומרים (16-18 לביבות ):
4 בטטות בינוניות
1 תפו"א דזירה (קליפה אדומה)
2 ביצים גודל L
3.5 כפות קמח
1 כפית מלח
3/4 כפית פלפל שחור
1/3 כפית קינמון טחון
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
קלפו את הירקות וגרדו בפומפיה על החורים הגדולים.
סחטו נוזלים עודפים .
הוסיפו את יתרת החומרים וערבבו טוב .
חממו שמן רבע מגובה במחבת או הסיר ובעזרת שתי כפות צרו לביבות .
טגנו עד ששני הצדדים זבובים והלביבות יציבות .
סננו מעודפי השמן .
הגישו בליווי שמנת חמוצה/קרם פרש או כל תוספת אהובה .




תגובות

רשומות פופולריות