עוגת וניל עם ציפוי מטורף
עוגת וניל טעימה בצורה מטורפת כל כך קלה בלי להפריד כלום ובלי להקציף. פשוטה פשוטה ועם זאת ממכרת בצורה מטורפת.
אז את העוגה הבאה אתם חיייבים אבל חייבים להכין .
היא קלה ויש אפשרות להכין בגרסת פרווה או חלבית כך שכולם ייצאו מרוצים.
הציפוי למעלה מזכיר במראה ריבת חלב אבל זה ממש לא זה ציפוי של שמנת מתוקה עם שוקולד לבן שברי עוגיות לוטוס....כן העוגיות לא הממרח...איך זה עובד .תטעמו ותבינו לבד שזה השילוב הכי ממכר שיש .
עוגת וניל בחושה ב10 דקות עבודה ....מי צריך יותר
מזה
עוגת וניל עם ציפוי מטורף.
חומרים (תבנית עגולה קוגלהוף 26 או מלבנית ...האמת גם באינגליש קייק יעבוד ):
3 כוסות קמח
2 כפות אבקת אפייה
1.5 כוסות סוכר
3 ביצים
1.5 כף תמצית וניל
3/4 כוס שמן צמחי כמו קנולה או סויה
275 גרם או כוס וחצי +כף מים חמימים
הציפוי של העוגה:
250 מל שמנת מתוקה /צמחית
200 גרם שוקולד לבן/צימקאו
9 ביסקויטים לוטוס חותכים יחסית גס
אופן הכנה:
חממו את התנור ל170 מעלות.
ערבבו בקערה את היבשים .הוסיפו את הביצים שמן ווניל וערבבו . הוסיפו בהדרגה את המים וערבבו עד שהתערובת ללא גושים.
הכניסו לאפייה ואפו 50-60 דקות עד שבנעיצת קיסם הוא יוצא יבש .
בינתיים בשלי על אש גבוהה תוך ערבוב את השמנת מתוקה והשוקולד לבן . כאשר השוקולד נמס הוסיפו את הלוטוס השבור ובשלו עוד בערך 5 דקות רק עד שהתערובת מסמיכה.
שהעוגה יוצאת מהתנור העבירו לרשת ושפכו מעל את הרוטב .
אז את העוגה הבאה אתם חיייבים אבל חייבים להכין .
היא קלה ויש אפשרות להכין בגרסת פרווה או חלבית כך שכולם ייצאו מרוצים.
הציפוי למעלה מזכיר במראה ריבת חלב אבל זה ממש לא זה ציפוי של שמנת מתוקה עם שוקולד לבן שברי עוגיות לוטוס....כן העוגיות לא הממרח...איך זה עובד .תטעמו ותבינו לבד שזה השילוב הכי ממכר שיש .
עוגת וניל בחושה ב10 דקות עבודה ....מי צריך יותר
מזה
עוגת וניל עם ציפוי מטורף.
חומרים (תבנית עגולה קוגלהוף 26 או מלבנית ...האמת גם באינגליש קייק יעבוד ):
3 כוסות קמח
2 כפות אבקת אפייה
1.5 כוסות סוכר
3 ביצים
1.5 כף תמצית וניל
3/4 כוס שמן צמחי כמו קנולה או סויה
275 גרם או כוס וחצי +כף מים חמימים
הציפוי של העוגה:
250 מל שמנת מתוקה /צמחית
200 גרם שוקולד לבן/צימקאו
9 ביסקויטים לוטוס חותכים יחסית גס
אופן הכנה:
חממו את התנור ל170 מעלות.
ערבבו בקערה את היבשים .הוסיפו את הביצים שמן ווניל וערבבו . הוסיפו בהדרגה את המים וערבבו עד שהתערובת ללא גושים.
הכניסו לאפייה ואפו 50-60 דקות עד שבנעיצת קיסם הוא יוצא יבש .
בינתיים בשלי על אש גבוהה תוך ערבוב את השמנת מתוקה והשוקולד לבן . כאשר השוקולד נמס הוסיפו את הלוטוס השבור ובשלו עוד בערך 5 דקות רק עד שהתערובת מסמיכה.
שהעוגה יוצאת מהתנור העבירו לרשת ושפכו מעל את הרוטב .
תגובות
הוסף רשומת תגובה