עוגיות סהרונים ממולאות מרנג אגוזים



עוגיות סהרונים הונגריות זה המקור לעוגיות השושנים שאנחנו מכירים רק שבמקור מוסיפים אגוזי מלך קצוצים וזה פשוט נמס בפה וכל  כך ממכר שאתם חייבים להכין.
הם נקראות  נסקראפפרל (Nusskrapferl)....כן אתם תנסו להגות את זה אני ויתרתי 🤣🤣🤣.
עזבו שמות פשוט תכינו .
מראש מודיעה תכינו את החלב זה פשוט מדהים הטעם של החמאה בשילוב המרנג.
מציינת אופציות להמרה לפרווה.
סהרונים במילוי מרנג אגוזים
חומרים :
3 כוסות קמח
250 חמאה רכה  (הפרווה החליפו נוטורינה או מחמאה)
2.5 כפות אבקת סוכר
כף אבקת אפייה
3 חלמונים (L)
1 כפית וניל
3 כפות חלב (פרווה החליפו במיץ תפוזים/ או חלב צמחי )
למילוי :
3 חלבונים
כוס סוכר
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
לזרייה -3/4כוס אבקת סוכר
אופן הכנה :
בקערה ערבלו את החמאה  חלמונים ואבקת סוכר ותמצית וניל  עד שמתאחדים.
הוסיפו את הקמח אבקת אפיה  והחלב והחלו ללוש .
כשהבצק מתאחד הניחו במקרר למנוחה 20 דקות .
רדדו על נייר אפייה מעט מקומח לעלה דק .
הקציפו את החלבונים והכניסו את הסוכר עד שמתקבל קצף יציב.
מרחו על הבצק ופזרו את האגוזים בנדיבות .
  • הכניסו להקפאה בערך 40 דקות .הוציאו וקרצו בעזרת קורצן עגול סהרונים והניחו על מגש מרופד נייר אפיה 
אפו בתנור שחומם מראש ל160 מעלות כ30 דקות .
קררו לחלוטין פזרו מעל אבקת סוכר 

תגובות

רשומות פופולריות