פשטידת ברוקולי קלה וידידותית למשקל
ברוקולי הוא אחד הירקות הטעימים לדעתי ואם מכניסים אותו לפשטידה מה טוב .
פשטידה הזו היא פשטידה קלה להכנה וקלה על המותניים...כן היא ממש קלה .
ניתן להחליף את הברוקולי בכל ירק אהוב.
פשטידת ברוקולי קלה
חומרים :
2 ראשי ברוקולי חתיכים לתפרחות ומבושלים במים עד רכות.
לבלילה-
6 ביצים
500 גרם גבינה /קוטג/ שמנת
2 כפות מים רותחים מעורבבים עם כף אבקת מרק בצל
2 שיני שום כתושות
1.5 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1/4כוס שמן צמחי
3/4 כוס קמח
1 כף אבקת אפייה
אופן הכנה :
ערבבו את כל חומרי הבלילה יחדיו ,הוסיפו את הברוקולי וערבבו בעדינות.
העבירו לתבנית עם נייר אפייה אפו בתנור שחומם מראש ל180 מעלות 40-45 דקות
תהנו חברים
תגובות
הוסף רשומת תגובה