סורית בידיים טריפוליטאיות
קובה בורגול מטוגנת ....קריספי וטעימה ...כי בינינו כשהילדים מבקשים משהו כולנו ישר למטבח .
"קובה בורגול מטוגנת (סורית)"
חומרים (30 יחידות בינוניות)
למעטפת :-
500 גרם גרישה (בורגול דק)
1.5 כוסות קמח
1 כף מלח
כפית כורכום
חצי כוס שמן
מים עד כיסוי להשריית הבורגול.
למילוי-
3 כפות שמן
800 גרם בשר צלעות טחון
2 בצלים גדולים קצוצים
2 כפות בהרת מי שלא אוהב שיוריד בכמות
כף שטוחה מלח
2 כפות רסק(....כן כן אני לא כמו כולם ....אבל תאמינו לי זה ישדרג לכם את המילוי ....ששש לא לגלות )
אופן הכנה :
להשרות את הבורגול במים להניח בצד בערך 30 דקות הוא יספח את המים אליו .
להוסיף קמח תבלינים ושמן ולערבב לבצק נוח .
להניח בצד בזמן שתכינו את המלית .
טגנו את הבצלים עד הזהבה הוסיפו את הבשר וטגנו טוב תוך הוספת התבלינים .
ברגע שהבשר מטוגן הוסיפו רסק וערבבו לעוד דקה שתיים
העבירו למסננת עד שכל הנוזלים ינוקזו .
צרו כדורים אחידים מהתערובת טבלו את הידיים במעט מים צרו גומה בכדור והרחיבו את החלק הפנימי ומלאו במלית.
סגרו את המעטפת וצרו את הצורה של הקובה בידיים .
הכניסו למקפיא לחצי שעה הוציאו ועגלו מעט לפני הטיגון .
טגנו עד הזהבה והעבירו למסננת (כן נשאר קריספי כך ועודפי השומן ניגרים )
*אפשר להקפיא .
לקבלת המתכונים למייל הירשמו דרך המחשב בעמודה הימנית ותראו את הפוסט ראשונים.
כל הזכויות שמורות למפלצת העוגיות אין להעתיק או להפיץ את התכנים ללא רשות .אם אתם רוצים לשתף קישור לבלוג או למתכון מסויים אתם מוזמנים
מוזמנים להיכנס ולפרגן לעמוד הפייסבוק של מפלצת העוגיות
עמוד הגוגל + של מפלצת העוגיות
עמוד היו טיוב של מפלצת העוגיות
תגובות
הוסף רשומת תגובה