" המילקי של המפלצת שלי "
מי לא אוהב מילקי ........ אז גם מי שלא אוהב יאהב את הגירסה הזו למעדן .
מרכיבים איכותיים וטעם שיגרום לכם לחזור לעוד .
ההכנה פשוטה מאוד אך אתם חייבים להקפיד על ההוראות .
"המילקי של המפלצת שלי "
חומרים (18 יחידות קטנות וממכרות )
למעדן שוקולד -
2 שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד חלב ( הכי הכי טעים מניסיון .....אבל אם אתם אוהבים מעט מריר החליפו 100 גרם מהכמות במריר )
3\4 כוס חלב
1 כף קורנפלור
לקצפת -
2 שמנת מתוקה
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
לקישוט -
מקלות שוקולד
כדורי וופל
אם אתם אוהבים שוקולדים מסויימים אפשר להוסיף , בקיצור תתפרעו .
אופן הכנה :
בסיר קטן הכניסו את השמנת והשוקולד ערבבו בעדינות על אש בינונית עד שהשוקולד נמס .
מרגע ההמסה עליכם לבשל עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב .
ערבבו טוב את החלב עם הקונפלור בכדי שלא ישארו גושים .
הוסיפו את התערובת לתערובת השוקולד שעדיין מבעבעת על האש וערבבו טוב .
עליכם לבשל את התערובת 3-4 דקות תוך כדי ערבוב (אל תאמרו "לא אמרת לנו ".....אחרת יהיה לכם מילקי עם גושים ).
העבירו לכלי הגשה ( אני השתמשתי בכוסות אספרסו ) והכניסו לקירור לפחות ל3 שעות .
הקציפו את השמנת מתוקה והוסיפו בהדרגה את האינסטנט פודינג וניל עד קבלת קצפת עמידה ויציבה.
הוסיפו את החלב בהדרגה והמשיכו להקציף ,ברגע שהקצפת יציבה הפסיקו .
העבירו לשק זילוף עם צנטר כוכב וזלפו בנדיבות סמוך להגשה .
עטרו במקלות שוקולד כדורי וופל וכל מה שאתם אוהבים. תהנו
היי טוני המילקי נראה מעדןןןןן :) לא הבנתי את כמות הסוכר, זה ארבע פעמים שליש או שלושה רבעים ? :)
השבמחקתודה יקירה שלי . הכמות היא שלושת רבעי
השבמחק