טורטיות רבותיי טורטיות
אלו הטורטיות שתתמכרו אליהן .
הן טעימות קלות להכנה .ללא גלוטן או מוצרי חלב ואפילו לא מכילות סוכר .
הן תחליף נהדר לבסיס פיצה אפשר להכין איתן קאסדיה(מעין טוסט מקסיקני) בקיצור החיים הטובים כאן 😁.
אני מכינה אותן עם פרס (מכשיר מסורתי להכנת טורטיות ) ידני ....רק בגלל שאני עצלנית .....אמממאמה אתם ממש לא חייבים אפשר לרדד דק עובד באותה צורה .
טורטיות לפסח ללא גלוטן
חומרים :
2 כוס קמח שקדים טחון דק
1/2 3 כוס קמח טפיוקה
1 כפית מלח
שתי כפיות קסנטאן גאם
2 כוסות מים רותחים בהדרגה
קצת שמן זית
2 כפות דבש
אופן הכנה:
הניחו את כל החומרים היבשים בקערה ערבבו טוב .
הוסיפו את הדבש השמן והמים הרותחים בהדרגה תוך כדי ערבוב .
הניחו קצת להתקרר(5 דקות )
צרו כדורים וכסו במגבת לחה.
פתחו כל כדור על מעט טפיוקה .
חממו מחבת נון סטיק כבדה וכשהיא ממש חמה הניחו את הטורטיה.
כאשר צד אחד משלים מעט הפכו
אתם תראו שמופיעות בועות אויר וזה מצויין .
הוציאו והנעחו בקערה מכוסה עד ההגשה.
את הבצק ניתן לשמור בשקית אטומה עד יומיים במקרר
הדרכה מצולמת -
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrIxFCMYWnx92q1r5Pbx1VtNWYpBchZ_f-QxznlSY-ULLG_ya_LKfMW6IoYloXaXzPVtNMtxJwwa_8stLf0wlhwQN_5uPWH8AG1Yrt-PHJgWZymzLu5pixuS-up_bW89ju0zed7EtZyKsu/s320/20170412_202355.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzpX6m6wcLYSRVC3yi8jMnXrt_jW5LULkPcRhcHZ0NzsIJai7SFl1zGkdlUAj53deoVzs3teyWZ4QUWOy8MqmuH0GnKyEHK2kA9ScnllHHpXx1930Ixb1G-i4oz08a1GH1wf-qZclVXVp6/s320/20170412_202412.jpg)
הן טעימות קלות להכנה .ללא גלוטן או מוצרי חלב ואפילו לא מכילות סוכר .
הן תחליף נהדר לבסיס פיצה אפשר להכין איתן קאסדיה(מעין טוסט מקסיקני) בקיצור החיים הטובים כאן 😁.
אני מכינה אותן עם פרס (מכשיר מסורתי להכנת טורטיות ) ידני ....רק בגלל שאני עצלנית .....אמממאמה אתם ממש לא חייבים אפשר לרדד דק עובד באותה צורה .
טורטיות לפסח ללא גלוטן
חומרים :
2 כוס קמח שקדים טחון דק
1/2 3 כוס קמח טפיוקה
1 כפית מלח
שתי כפיות קסנטאן גאם
2 כוסות מים רותחים בהדרגה
קצת שמן זית
2 כפות דבש
אופן הכנה:
הניחו את כל החומרים היבשים בקערה ערבבו טוב .
הוסיפו את הדבש השמן והמים הרותחים בהדרגה תוך כדי ערבוב .
הניחו קצת להתקרר(5 דקות )
צרו כדורים וכסו במגבת לחה.
פתחו כל כדור על מעט טפיוקה .
חממו מחבת נון סטיק כבדה וכשהיא ממש חמה הניחו את הטורטיה.
כאשר צד אחד משלים מעט הפכו
אתם תראו שמופיעות בועות אויר וזה מצויין .
הוציאו והנעחו בקערה מכוסה עד ההגשה.
את הבצק ניתן לשמור בשקית אטומה עד יומיים במקרר
הדרכה מצולמת -
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhrIxFCMYWnx92q1r5Pbx1VtNWYpBchZ_f-QxznlSY-ULLG_ya_LKfMW6IoYloXaXzPVtNMtxJwwa_8stLf0wlhwQN_5uPWH8AG1Yrt-PHJgWZymzLu5pixuS-up_bW89ju0zed7EtZyKsu/s320/20170412_202355.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzpX6m6wcLYSRVC3yi8jMnXrt_jW5LULkPcRhcHZ0NzsIJai7SFl1zGkdlUAj53deoVzs3teyWZ4QUWOy8MqmuH0GnKyEHK2kA9ScnllHHpXx1930Ixb1G-i4oz08a1GH1wf-qZclVXVp6/s320/20170412_202412.jpg)
תגובות
הוסף רשומת תגובה