עוגיות בראוניז מ-5 רכיבים -ב10 דקות הכנה
לכל אוהבי הבראוניז באשר הם (....וגם לאוהבי המתוקים /שוקולד /עוגיות .....בעצם למה להגביל .....מתאים לכולם ).
העוגיות הבאות קלות מאוד להכנה ונראות כאילו נלקחו מצילומי ספר פטיסרי.
מה שתצטרכו זה קערה וכף /מרית .
חשוב לציין שבעוגיות אין טיפת קמח והן מתאימות למי שרגיש או נמנע מגלוטן .
אני מעלה כאן גרסה חלבית אך אכתוב לכם לכל מי שרוצה להמיר בפרווה
עוגיות בראוניז ע"פ מפלצת העוגיות
חומרים
2 כוסות ו3/4 של אבקת סוכר
3/4 כוס קקאו
כפית תמצית וניל אמיתית
3 חלבונים של ביצים גודל L
50 גרם שוקולד חלב קצוץ גס (למי שמכין פרווה המירו במריר /טבעוני )
2 כוסות שוקוצ'יפס
אופן הכנה :
בקערה נפו אבקת סוכר וקקאו .
הוסיפו וניל וחלבונים וערבבו טוב .
הוסיפו את השוקולד הקצוץ וערבבו .
על מגש מרופד בנייר אפיה ערמו תלוליות במרווחים . תזכרו הן גודלות ומתרחבות אז השאירו מרווח .
פזרו מעל שוקוצ'יפס והכניסו לאפיה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל10-11 דקות .
קררו לחלוטין לפני שאתם מסירים מהנייר אפיה אחרת ידבק ותתפרק לכם העוגיה .
העוגיות הבאות קלות מאוד להכנה ונראות כאילו נלקחו מצילומי ספר פטיסרי.
מה שתצטרכו זה קערה וכף /מרית .
חשוב לציין שבעוגיות אין טיפת קמח והן מתאימות למי שרגיש או נמנע מגלוטן .
אני מעלה כאן גרסה חלבית אך אכתוב לכם לכל מי שרוצה להמיר בפרווה
עוגיות בראוניז ע"פ מפלצת העוגיות
חומרים
2 כוסות ו3/4 של אבקת סוכר
3/4 כוס קקאו
כפית תמצית וניל אמיתית
3 חלבונים של ביצים גודל L
50 גרם שוקולד חלב קצוץ גס (למי שמכין פרווה המירו במריר /טבעוני )
2 כוסות שוקוצ'יפס
אופן הכנה :
בקערה נפו אבקת סוכר וקקאו .
הוסיפו וניל וחלבונים וערבבו טוב .
הוסיפו את השוקולד הקצוץ וערבבו .
על מגש מרופד בנייר אפיה ערמו תלוליות במרווחים . תזכרו הן גודלות ומתרחבות אז השאירו מרווח .
פזרו מעל שוקוצ'יפס והכניסו לאפיה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל10-11 דקות .
קררו לחלוטין לפני שאתם מסירים מהנייר אפיה אחרת ידבק ותתפרק לכם העוגיה .
תגובות
הוסף רשומת תגובה