עלעלי תפו"א קריספיים

יש תוספות לארוחה שהן חובה שתמיד יהיה ביקוש לעוד .
התוספת הבאה פשוטה מאוד להכנה אבל ממש ממכרת . ניתן להכין כתוספת לארוחה בשרית או ארוחה חלבית .
ניתן להגיש עם קרם פרש מעל או להוסיף עשי תיבול שאוהבים . זהו מתכון הבסיס מכאן אתם יכולים להתפרע 😉.
תפו"א פרוסים קריספיים בקצוות ורכים בפנים .
אני פרסתי עם מנדולינה אבל בהחלט ניתן לפרוס עם סכין חדה פרוסות דקיקות .
עלעלי תפו"א מושלמים
חומרים לתבנית בגודל 28 :
9 תפו"א גדולים שטופים ומקולפים
2 שיני שום פרוסות (אפשר כתוש)
כף שטוחה מלח +חצי כפית לזריה בהתחחה
כפית פלפל שחור
חצי כוס שמן
ועוד קצת להברשה
*מי שאוהב יכול להוסיף חזה אווז קוביות מטוגן קלות , טימין/בזיליקום כעיקרון מה שמתחשק.
אופן הכנה:
פרסו דק דק  את תפו"א מעל קערה שבתוכה מסננת (זה יעזור להיפטר מעודפי נוזלים )
פזרו חצי כפית מלח ערבבו טוב והניחו 10 דקות .
התפוא יגיר נוזלים (היפטרו מהם)
העבירו לקערה את תפו"א ופרו מעל את השמן מלח שום ופלפל.
ערבבו טוב טוב .
מרחו תבנית במעט שמן וסדרו את תפו"א תוך כדי שאתם עורמים קבוצות קבוצות של עלעלים .
אני מניחה בתחתית מעט מהשום וגם מעל .
מרחו בשמן והכניסו לתנור שחומם מראש ל200 מעלות בערך לשעה ועשר דקות .
הגישו עם קרם פרש (לגירסה החלבית ) או ללא שום תוספת .
מבטיחה שתתמכרו

תגובות

רשומות פופולריות