" המילקי של המפלצת שלי "






מי לא אוהב מילקי ........ אז גם מי שלא אוהב יאהב את הגירסה הזו למעדן .
מרכיבים איכותיים  וטעם שיגרום לכם לחזור לעוד .
ההכנה פשוטה מאוד אך אתם חייבים להקפיד על ההוראות .
"המילקי של המפלצת שלי "
חומרים (18 יחידות קטנות וממכרות )
למעדן שוקולד -
2 שמנת מתוקה 
250 גרם שוקולד חלב ( הכי הכי טעים מניסיון .....אבל אם אתם אוהבים מעט מריר החליפו 100 גרם מהכמות  במריר )
3\4 כוס חלב 
1 כף קורנפלור 
לקצפת -
2 שמנת מתוקה 
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל 
1 כוס חלב 
לקישוט -
מקלות שוקולד 
כדורי וופל 
אם אתם אוהבים שוקולדים מסויימים אפשר להוסיף , בקיצור תתפרעו .
אופן הכנה :
בסיר קטן הכניסו את השמנת והשוקולד ערבבו בעדינות על אש בינונית עד שהשוקולד נמס .
מרגע ההמסה עליכם לבשל עוד 5 דקות תוך כדי ערבוב .
ערבבו  טוב את החלב עם הקונפלור בכדי שלא ישארו גושים .
הוסיפו את התערובת לתערובת השוקולד שעדיין מבעבעת על האש וערבבו טוב .
עליכם לבשל את התערובת 3-4 דקות תוך כדי ערבוב (אל תאמרו "לא אמרת לנו ".....אחרת יהיה לכם מילקי עם גושים ).
העבירו לכלי הגשה ( אני השתמשתי בכוסות אספרסו ) והכניסו לקירור לפחות ל3 שעות .
הקציפו את השמנת מתוקה והוסיפו בהדרגה את האינסטנט פודינג וניל עד קבלת קצפת עמידה ויציבה.
 הוסיפו את החלב בהדרגה והמשיכו להקציף ,ברגע שהקצפת יציבה הפסיקו .
העבירו לשק זילוף עם צנטר כוכב וזלפו  בנדיבות סמוך להגשה .
עטרו במקלות שוקולד כדורי וופל וכל מה שאתם אוהבים. תהנו 

תגובות

  1. היי טוני המילקי נראה מעדןןןןן :) לא הבנתי את כמות הסוכר, זה ארבע פעמים שליש או שלושה רבעים ? :)

    השבמחק
  2. תודה יקירה שלי . הכמות היא שלושת רבעי

    השבמחק

הוסף רשומת תגובה

רשומות פופולריות