שמרים גבינה תרד

שמרים זו אהבה גדולה אין כמו מאפי שמרים חם חם מהתנור .במקרה הזה מאפה של גבינה תרד מצויין .
כאשר היה לי בית מאפה קטן התקשרתי לסבי וביקשתי מרשם למילוי גבינה טוב ....והוא נתן לי את הכי טוב שלא תטעו.
עם הזמן הוספתי ושידרגתי והגעתי למילוי מושלם.
המתכון הזה אלמד אתכם מילוי שתתאהבו בו.
מאפי שמרים במילוי גבינה ותרד .
חומרים(48 יחידות ):
1 ק"ג קמח מנופה רגיל
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
1 כף מלח
1 ביצה
150 גרם חמאה
שליש כוס שמן
1.5 כוסות מים חמימים
למילוי:
250 גרם גבינה לבנה
400 גרם שמנת חמוצה
1 ביצה
3/4 כוס קמח
1.5 כפיות מלח
3/4 כפית פלפל שחור
300 גרם עלי בייבי קצוצים גס
מעל -2 ביצים טרופות עם רבע כפית מלח
קמח ושומשום לזרייה
אופן הכנה  :
בקערה הכניסו שמרים סוכר ומים חמימים והמתינו לתסיסה כמה דקות .
הוסיפו את הקמח
והתחילו ללוש .תוך כדי הוסיפו את השמן  חמאה וביצה .
לקראת סיום הוסיפו את המלח .
כסו והניחו לתפיחה עד הכפלת נפח
ערבבו את כל חומרי המלית
רדדו את הבצק וחתכו לריבועים .מלאו בנדיבות והדקו .התפיחו עוד  חצי שעה במקום חמים .
הברישו בביצה טרופה עם מעט מלח ופזרו שומשום וקצח מעל 
אפו ב180 מעלות 20-25 דקות שהמאפה שחום ויפה

תגובות

רשומות פופולריות