מתנות קטנות -קדאיף עם קונפיטורת תות ומסקרפונה


 אני אוהבת קינוחי רושם את זה כבר הבנתם ....קלים טעימים והכי חשב קלים להכנה .
המתכון הבא כל כך קל וטעים שלא תאמינו .
סלסלות קדאיף ממולאות בקונפיטורת תות ביתית עם קרם מקרפונה וניל .
"מתנות קטנות "
חומרים (13 יחידות ):
300 גרם שערות קדאיף 
150 גרם חמאה מומסת 
לקונפיטורת תות -
סלסלת תותים 300 גרם בערך שטופים חתוכים 
כוס סוכר 
כוס מים 
כפית תמצית ורדים .
לקרם -
1  שמנת מתוקה
1/2 חביךת  אינסטנט פודינג וניל 
1/2 חבילת מסקרפונה -100 גרם 
לעיטור שוקולד (מי שלא רוצה יכול להשתמש בשוקולד קנוי ....אבל זה כל כך קל ופשוט  להכנה שלא תאמינו )
50 גרם שוקולד  מריר מומס (...פולסים  30 שניות במיקרו אין צורך להקים מעבדה ניידת להמסת שוקולד )
50 גרם חלבה מפוררת 
6 תותיפ חתוכים לרצועות דקות 
אופן הכנה :
לאוורר  את הקדאיף ...בקיצור לפתוח ולהפריד עם הידיים בכדי שלא יצא לנו דחוס .
 הוסיפו את החמאה ,ערבבו את השערות בידיים בכדי שהחמאה תעטוף הכל .
הכניסו לתבנית מאפינס מהשערות וצרו קעריות .אם אין תבנית מאפינס השתמשו בתבניות חד פעמיות מאלומיניום .
אפו בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שמזהיב .קררו וספגו עם יש עודפי חמאה 
באותו הזמן הניחו את התותים החתוכים הסוכר והמים והביאו לרתיחה .הנמיכו את האש הוסיפו תמצית ורדים וצמצמו עד שנשאר לכם מחצית מהכמות .קררו.
על נייר אפיה צקו שוקולד מריר בצורת מטבעות (עם כפית לא צריך שום תבנית מיוחדת ),פזרו את החלבה מעל והקפיאו .
הקציפו שמנת עם אינסטנט ברגע שיציב הוסיפו את המסקרפונה והקציפו רק עד שמתאחד .
הרכבה -הניחו בצלחת את הקדאיף צקו פנימה את הקונפיטורה זלפו את הקרם בעזרת צנטר חלק ,נעצו תותים והצמידו מטבע שוקולד .
ועכשיו החלק החשוב ....הניחו אחד בשבילכם כי מבטיחה שלא ישאר .
 הדרכה מצולמת -















תגובות

רשומות פופולריות