עוגת רושם ב25 דקות -עוגת מלבי



 עוגת מלבי פשוטה תתעלפו שתטעמו  ותתלהבו שתבינו כמה זה קל להכנה .
שמעתם מצויין הכנת העוגה בדיוק 25 דקות אז מי אמר עוגת רושם בלי לעמוד שעות במטבח .
העוגה הזו ללא אפיה כלל אני הכנתי אותה פרווה/ טבעונית והיא יכולה להתאים לשומרי כשרות או רגישים בקלות .
עוגת מלבי ללא אפיה 
חומרים:
לקרם -
2 מיכלים שמנת צמחית
2 אינסטנט פודינג וניל צרפתי
חצי מיכל גבינת סויה בטעם טבעי של תנובה
לבסיסים-
פתי בר ללא גלוטו 400 גרם  טחונים דק
250 מחמאה מומסת
לרוטב -
כוס פטל שחור+פטל אדום
2 כפות סוכר
חצי כוס מים
2 טיפות תמצית ורדים
לעיטור -
פטל אדום+שחור(אפשר להחליף בתותים אם מתחשק או פירות יער)
שבבי קוקוס
מעט פיסטוק מקולף קלוי.
אופן הכנה:
* בסיר הכניסו את חומרי הרוטב הביאו לרתיחה מעכו את הפטל ובשלו עוד  10 דקות על אש בינונית . הניחו בצד
* לערבב את הפתי בר עם המחמאה ולשטח ברינגים (אפשר גם  בתבנית חד פעמית עגולה ) גודל 26 להדק טוב ולהעביר להקפאה עד שיציב.
* להקציף את השמנת צמחית +אינסטנט עד שהקרם יציב .הוסיפו את הגבינת סויה המשיכו להקציף עד שהמסה אחידה.
הרכבה-
הניחו את בסיס הפתי בר זלפו מעל את הקרם .הניחו בסיס נוסף וזלפו שוב קרם.
הניחו פטל מעל לעיטור ,פזרו פיסטוק וקוקוס ואם מתחשק  הוסיפו גם כמה עלי נענע לצבע .
זרזפו מהרוטב ואתם מסודרים 😘
אם בא לכם להרשים עוד קצת מלאו פיפטה(מעין טפטפת פלסטיק חד פעמית שקונים בחנוית מתמחות/חד פעמי ) ברוטב ותקעו בעוגה
סרטון ההכנה-


תגובות

רשומות פופולריות