קיש בצל ופפריקה טבעוני של הקונדיטורית מלכי אדלר















מפלצת העוגיות שמחה לארח כאן בבלוג קונדיטורית מוכשרת בעלת ידיי זהב מלכי אדלר .

קיש בצל ופפריקה טבעוני
מלכי אדלר -קונדיטורית

רינג קוטר 20

לבצק
135 גרם קמח
60 גרם מרגרינה או שמן קוקוס מוקשה
60 גרם ממרח סויה בניחוח טוסקנה
13 גרם שמן זית
30 גרם שמנת צמחית לבישול
4 גרם סוכר
4 גרם מלח
1/2 כף פפריקה


טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד
מרדדים בין 2 ניירות אפיה ומקררים כשעתיים
מרפדים רינג ומקפיאים כשעה לפחות

ריבת בצל
2 בצלים סגולים
150 גרם סוכר
2/3 כוס יין אדום
1/4 כפית מלח

חותכים את הבצלים לחצי ופורסים לפרוסות
מרתיחים יין, סוכר, ומלח
מוסיפים בצל ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי בחישה כשעה עד שמצטמצם ולא נשארים נוזלים
מפזרים מעל הקלתית



מילוי
60 גרם אגוזי מלך
4 בצלים ירוקים
170 גרם ממרח סויה בניחוח טוסקנה

קוצצים את האגוזים ומפזרים מעל הריבה
פורסים את הבצל מפזרים מעל האגוזים
מורחים את הממרח מעל הבצל והאגוזים






רויאל
100 גרם שמנת צמחית לבישול
2 כפות קורנפלור
כף קמח
3 שיני שום
מלח
פלפל שחור

מערבבים את כל חומרי הרויאל לנוזל חלק ויוצקים מעל המלית
אופים בחום של 180 מעלות 30-40 דקות להזהבה




תגובות

רשומות פופולריות