אוזני המן של המפלצת שלי

אוזני המן זו התמכרות בפני עצמה אם מכינים אותם בצורה הנכונה.
המעטפת דקה עדינה ונימוחה והפנים מלא מלית מפנקת .....כן כן זה ממכר .
ניתן למלא בכל מה שמתחשק מצרפת לכם מגוון מילויים שתתאהבו בהם.
אוזני המן של המפלצת שלי
חומרים למעטפת :
200 גרם חמאה רכה
חצי כוס סוכר (כן לא צריך יותר }
כף גדושה גרידת לימון
 כף וניל איכותי
2 חלמונים
4 1/2 כוסות קמח רגיל מנופה
1 שקיק אבקת אפיה
1/2 כוס חלב
מילויים:
ישנם המילויים הקלאסיים שאותל קונים מוכנים
נוטלה ,לוטוס ,ממרח שקדים,ממרח חלבה
ממרח תמרים (תוסיפו כוס אגוזי מלך קצוצים לקופסא וערבבו ואתם מסודרים)
ויש גם את המושקעים :
פרג-
בסיר הכניסו כוס חלב +כוס סוכר +כף גרידת תפוז + 50 גרם חמאה בשלי עד המסה של הסוכר והוסיפו תוך ערבוב 2 ביצים טרופות (לערבב טוב טוב שלא תקבלו חביתה) ברגע שמסמיך הוסיפו כוס פרג  טחון 3 כפות פתי בר וחופן צימוקים בהירים קטנים .
בשלו עוד דקה שתיים והעבירו לקרור מלא . מסמיך כשמתקרר.
שמרו בקרור עד שימוש
מלית תפוחים -
במחבת המיסו 50  גרם חמאה וחצי כוס סוכר
הוסיפו 4 תפוחי גרנד סמיט מקולפים  מגורדים/חתוכים לקוביות קטנטנות .
מי שאוהב ניתן להוסיף חצי כוס צימוקים וכף שתיים אגוזי מלך גרוסים .
התחילו לאדות אותם הם מגירים נוזלים .
הוסיפו חצי כפית קינמון וכפית לימון .
רגע שמתרכך העבירו למסננת להיפטר מעודפי נוזלים
 קררו  עד מילוי .
אופן הכנה:
בקערה ערבבו חמאה סוכר וגרידת לימון .הוסיפו את את  הוניל ערבבו טוב והכניסו את החלמונים .
אחדו הכל והוסיפו קמח ,א. אפיה וחלב אחדו טוב לבצק נעים והכניסו ל10 דקות קירור .
חלקו את הבצק לשני חלקים  בכדי שיהיה נוח יותר לעבודה .
רדדו דק ככל שניתן וקרצו עיגולים.
מלאו במלית האהובה סגרו והעבירו להקפאה מלאה.
חממו תנור ל180 מעלות והכניסו את אוזני ההמן הקפואים לאפיה 15 דקות לתנור חם.
צננו פזרו אבקת סוכר .....ותתרחקו מהאזור כי אי אפשר להסתפק באחד 

תגובות

רשומות פופולריות