עוגיות באקסם העיוגיות המושלמות ליד התה




עוגיות באקסם הן עוגיות שמגיעות מהמטבח העירקי (....אירני /מטבח ערבי ) .
העוגיות הללו מתובלות בהל ויש להן מרקם מושלם .
שהחלטתי לעלות מתכון לבאקסם פניתי לבעלי ...ותגובתו הייתה "...נו טוני אנשים לא מכירים אלו עוגיות ענתיקה של העירקים" ..  "אז זהו את אלו אני צריכה עניתי ".
תאכל'ס הענתיקה הכי טובות כל המתכונים הישנים הם אלו שיש להם את הניחוח של הבית של סבתא . ריחות של תבלינים ואפייה ביתית .
העוגיות הללו יהיו  מושלמות עם התה של צאת הצום או סתם בשאר ימות השנה .
עוגיות בקערה בלי מיקסר בלי קישוטים מפונפנים רק טעם מעולה ומרקם ממכר מבטיחה .
העוגיות ממש פשוטות להכנה וזה כל היופי פה הפשטות שלא באה על חשבון טעם מעולה .
באקסם -עוגיות הל עירקיות
חומרים:
6.5 כוסות קמח לבן
2 כוסות סוכר
2 כפות אבקת אפייה
2 כפיות הל טחון
6 ביצים גודל L
1.75 כוסות שמן קנולה
2 טיפות תמצית פריחת הדרים (זהר)
2 כוסות שומשום
אופן הכנה :
ערבבו טוב את כל החומרים היבשים ומעל הוסיפו את הביצים, שמן וזהר .
לושו טוב .
לבצק יהיה מרקם דביק .
קררו 30 דקות במקרר.
בידיים רטובות צרו גלילים קטנים וטבלו בשומשום (צד אחד )
אפו 25 דקות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות.
הנמיכו את החום ל120 מעלות ואפו עוד 25 דקות .
קררו ושמרו בקופסא אטומה .
הגישו עם תה ותתענגו

תגובות

רשומות פופולריות