אוזני המן מחופשות
פורים מוציא את המפלצת שבי לחופשי (זה לא שכל השנה היא מרוסנת )
אני אוהבת תחפושות וזו הגירסה שלי לאוזני המן ...
בצק פריך בטעם וניל ועקצוץ נעים קל של לימון עם מילויים של חלבה וממרח תמרים אבל.... אוזני המן שלי מחופשות .
״אוזני המן מחופשות ״
חומרים (15-20 יחידות )
200 גרם חמאה רכה
3 כוסות קמח
כפית וניל
גרידת לימון מלימון בינוני
3/4 כוס סוכר
2 חלמונים
צבעי מאכל (עדיפות לג׳ל או נוזל איכותי )
למילוי -3 כפות ממרח חלבה /תמרים /שוקולד .
אופן הכנה :
ערבבו את החמאה עם הסוכר הוסיפו גרידת לימון וניל וחלמונים .
הוסיפו את הקמח עד איחוד .
חלקו את הבצק כמספר הצבעים שאתם רוצים הוסיפו את צבע המאכל לושו טוב והכניסו למקפיא ל10 דקות כדי להתייצב .
צרו עם הצבעים את ״הדפוס ״ הרצוי ראו את הסרטון שמצורף בתחתית המתכון -רק במחשב )צרו גליל והכניסו להקפאה .
10-15 דקות הוציאו פרסו לפרוסות דקות מלאו את המילוי (עדיף בעזרת שקית מילוי ) והכניסו לאפיה 180 מעלות הזהבה קלה .
12-15 דקות צננו ובתיאבון .
רגישויות -רגישים לחלב המירו במחמאה
לרגישים לגלוטן החליפו בקורנפלור וקמח תירס דק (חצי חצי ביחס )
כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות
אני אוהבת תחפושות וזו הגירסה שלי לאוזני המן ...
בצק פריך בטעם וניל ועקצוץ נעים קל של לימון עם מילויים של חלבה וממרח תמרים אבל.... אוזני המן שלי מחופשות .
״אוזני המן מחופשות ״
חומרים (15-20 יחידות )
200 גרם חמאה רכה
3 כוסות קמח
כפית וניל
גרידת לימון מלימון בינוני
3/4 כוס סוכר
2 חלמונים
צבעי מאכל (עדיפות לג׳ל או נוזל איכותי )
למילוי -3 כפות ממרח חלבה /תמרים /שוקולד .
אופן הכנה :
ערבבו את החמאה עם הסוכר הוסיפו גרידת לימון וניל וחלמונים .
הוסיפו את הקמח עד איחוד .
חלקו את הבצק כמספר הצבעים שאתם רוצים הוסיפו את צבע המאכל לושו טוב והכניסו למקפיא ל10 דקות כדי להתייצב .
צרו עם הצבעים את ״הדפוס ״ הרצוי ראו את הסרטון שמצורף בתחתית המתכון -רק במחשב )צרו גליל והכניסו להקפאה .
10-15 דקות הוציאו פרסו לפרוסות דקות מלאו את המילוי (עדיף בעזרת שקית מילוי ) והכניסו לאפיה 180 מעלות הזהבה קלה .
12-15 דקות צננו ובתיאבון .
רגישויות -רגישים לחלב המירו במחמאה
לרגישים לגלוטן החליפו בקורנפלור וקמח תירס דק (חצי חצי ביחס )
כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות
תגובות
הוסף רשומת תגובה