פינוקים אסורים
עוגות מדהימות וממכרות
קורנפלקס עם חמאה דבש ,שוקולד לבן וקוקוס .כמה פשוט ככה טעים .
קלות להכנה כמו שאני אוהבת ...וניתן להכין אותן בשתי גירסאות .
גירסת הנישנושים וגרסת הקינוח עם קרם ועיטורי שוקולד מעל אתם תחליטו מה מתאים לכם .
״פינוקים אסורים״
חומרים :
200 גרם חמאה
1/2 כוס דבש
250 גרם שוקולד לבן
1/2 כוס קוקוס
5 כוסות קורנפלקס ללא גלוטן לא ממותק .
למי שרוצה להגיש כקינוח -
2 שמנת מתוקה
ו אינסטנט פודינג וניל
חצי כוס חלב
50 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד לבן
למי שרוצה יכול לקנות דפי שוקולד מוכנים ...אין אפליה אצלי כולם שווים בעיני הלשון...חחח
אופן הכנה :
המיסו חמאה עם דבש על אש קטנה הוסיפו את השוקולד לבן והקוקוס ערבבו מידי פעם עד שהכל נמס ..צמצמו 2-3 דקות על אש קטנה והורידו מהאש ..
הוסיפו את הקורנפלקס .ערבבו עד שהתערובת מצפה את הכל .
לנישנושים ערמו מהתערובת על מגש מצופה נייר אפיה הכניסו למקפיא עד שמתייצב .שמרו במקרר בקופסא אטומה .
לקינוח -שטחו מהתערובת ברינגים או תבניות(מספיק ל-3 עוגות ) והכניסו להקפאה .
המיסו את השוקולד הלבן ומרחו בצורה אחידה על נייר פרגמנט הכניסו להקפאה 10 דקות
המיסו את השוקולד המריר שפכו מעל ובעזרת קלף מחורץ צרו צורות (האמת גם מזלג יעשה את העבודה אל תגלו שאמרתי ....זה לא ישמע מתאים לפלצנות קונדיטורית) הקפיאו .
הקציפו את השמנת והאינסטנט פודינג לקצפת יציבה הוסיפו חלב והמשיכו לקבלת מרקם יציב העבירו לשק זילוף צנטר עלה כותרת
הוציאו את תערובת הקורנפלקס וזלפו מעל את הקצפת בהתפרעות כאילו אין מחר .
הוציאו את השוקולד ובעזרת סכין חמה (פשוט טבלו במים רותחים ונגבו לפני החיתוך ) חתכו לצורה שמתחשק .הסכיו החמה תעניק לכם חיתוך חלק ויפה .
פשוט טעים וקל....שמרו עוגה אחת בשבילכם כי לא ישאר לכם ....אל תאמרו שלא אמרתי
*אין לכם רינגים ולא יודעים לזלף גם זה בסדר .הניחו את הקורנפקס בתבניות אינגליש קייק וערמו מעל קרם .פזרו עיטורי שוקולד או שוקולד מגורר ואתם מסודרים .אחרי קרור קלפו את התבנית וחתכו לחתיכות
רגישויות או המרה לפרוסה -לחלב המירו במחמאה ושמנת צמחית,וחלב שקדים והשתמשו בשוקולד מריר (שונה אבל טעים לא פחות מבטיחה )
בתיאבון !!!!
למי שנבכס דרך הנייד הנה לינק לסרטון https://www.youtube.com/watch?v=IZl82QqjVok&feature=youtu.be
תגובות
הוסף רשומת תגובה