עוגות אישיות עם קוקוס ואננס טרי
עוגות קלילות עם טעם של עוד ...
״עוגות אישיות עם קוקוס ואננס טרי ״
4 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס שמן
כפית וניל
כך גרידת לימון
כוס קוקוס
3 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כוס חלב
לזריה מעל -אבקת סוכר .
חצי אננס חתוך לקוביות
50 גרם חמאה
אופן הכנה :
במחבת המיסו חמאה והכניסו את האננס בשלו 5-6 עד שמעט מתרכך .סננו והניחו להתקרר.
הקציפו את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד שהקצף יהיה יציב העבירו לקערה נפרדת .
הקציפו את החלמונים עם חצי כוס הסוכר הנותרת.הוסיפו את הוניל ,השמן ,גרידת הלימון באיטיות את הקמח והחלב .
ברגע שהתערובת התאחדה יש להעביר מהחלבונים המוקצפים שהנחנו בצד בהדרגה .
לאט לאט קפלו את כל תערובת החלבונים .קפלו פנימה את כוס הקוקוס .
העבירו לקנקן ומזגו לתבניות מאפינס משומנות במעט שמן .
הניחו מעל את האננס .אפו תנור שחומם ב180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש .
ברגע שמתקרר זרו אבקת סוכר .
תהנו
״עוגות אישיות עם קוקוס ואננס טרי ״
4 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כוס שמן
כפית וניל
כך גרידת לימון
כוס קוקוס
3 כוסות קמח
כפית אבקת אפיה
כוס חלב
לזריה מעל -אבקת סוכר .
חצי אננס חתוך לקוביות
50 גרם חמאה
אופן הכנה :
במחבת המיסו חמאה והכניסו את האננס בשלו 5-6 עד שמעט מתרכך .סננו והניחו להתקרר.
הקציפו את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד שהקצף יהיה יציב העבירו לקערה נפרדת .
הקציפו את החלמונים עם חצי כוס הסוכר הנותרת.הוסיפו את הוניל ,השמן ,גרידת הלימון באיטיות את הקמח והחלב .
ברגע שהתערובת התאחדה יש להעביר מהחלבונים המוקצפים שהנחנו בצד בהדרגה .
לאט לאט קפלו את כל תערובת החלבונים .קפלו פנימה את כוס הקוקוס .
העבירו לקנקן ומזגו לתבניות מאפינס משומנות במעט שמן .
הניחו מעל את האננס .אפו תנור שחומם ב180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש .
ברגע שמתקרר זרו אבקת סוכר .
תהנו
תגובות
הוסף רשומת תגובה