עוגות אישיות עם קוקוס ואננס טרי

 עוגות  קלילות  עם טעם של עוד ...
״עוגות אישיות עם קוקוס ואננס טרי ״
4 ביצים מופרדות 
כוס סוכר
כוס שמן 
כפית וניל 
כך גרידת לימון 
כוס קוקוס 
3 כוסות קמח 
כפית אבקת אפיה 
כוס חלב 
לזריה מעל -אבקת סוכר .

חצי אננס חתוך לקוביות 
50 גרם חמאה 
אופן הכנה :

במחבת המיסו חמאה והכניסו את האננס בשלו 5-6 עד שמעט מתרכך .סננו והניחו להתקרר.
הקציפו את החלבונים עם חצי כוס סוכר עד שהקצף יהיה יציב העבירו לקערה נפרדת .
הקציפו את החלמונים עם חצי כוס הסוכר הנותרת.הוסיפו את הוניל ,השמן ,גרידת הלימון באיטיות את הקמח והחלב .
ברגע שהתערובת התאחדה יש להעביר מהחלבונים המוקצפים שהנחנו בצד בהדרגה .
לאט לאט קפלו את כל תערובת החלבונים .קפלו פנימה את כוס הקוקוס .
העבירו לקנקן ומזגו לתבניות מאפינס משומנות במעט שמן .
הניחו מעל  את האננס .אפו תנור שחומם ב180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש .
ברגע שמתקרר זרו אבקת סוכר . 
תהנו


תגובות

רשומות פופולריות