להרגיש בפריז -מקלות בצק עלים עם פקאנים
מי אמר מתכון למשהו מתוק במינימום עבודה .10 דקות עבודה ואתם מסודרים ....
מקלות מבצק עלים על בסיס חמאה (כן יש דבר כזה קנוי) עם מילוי פקאנים ושבבי פקאנים מעל .
"להרגיש בפריז"
חצי חבילה בצק עלים על בסיס חמאה /רגיל מה שמתחשק .
2 כוסות פקאנים קלויים
3/4 כוס סוכר
תוכן מחצי מקל וניל /כפית וחצי וניל איכותי .
ביצה טרופה
קורט מלח
כף חלב
לעיטור -פקאנים קצוצים גס ומעט סוכר.
אופן הכנה :
במעבד מזון הכניסו את הפקאן הסוכר והוניל וטחנו דק.
הבצק עלים במתכון חייב ליהיות מופשר אך לך דביק ....כן יש שלב כזה שהוא עדיין נוח לעבודה .
חצו את הבצק ל -2 מלבנים .מרחו על אחד את המלית ואת השני הניחו מעל .
רדדו את הבצק עד שהוא נעשה מקשה אחת .
בעזרת סכין חדה חתכו רצועות ארוכות לרוחב הבצק .
גלגלו את הרצועות והניחו על מגש מרופד בנייר אפיה .
לטרוף ביצה עם קורט מלח וחלב .
למרוח את המקלות ולפזר על פקאנים קצוצים ומעט סוכר .
לאפות בתנור שחומם מראש ל 200 עד הזהבה.
הדרכה מצולמת -
כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות





.jpg)










תגובות
הוסף רשומת תגובה