פשוט בסיסי
אז ככה זאת העוגה שיש לה המון וריאציות ...הסבתא של הסבתא מכינה כך והדודה מכינה אחרת אבל לי יש שיטה מיוחד ...שיטה של עצלנים .תאמינו לי גם מי שמרגיש/ה שהם אסון במטבח יצליח בעוגה הזאת .
העוגה נולדה מתוך זה שחיפשתי עוגה קלה (נו מה חדש ) ...ללא גבינה (בעל מפונק)...ללא ג׳לטין/מייצבים (מפונקת שכמותי )
...כך נולדה עוגת גבינה ללא גבינה .
היא לא עוגת רושם (שאת העוגות הללו מתוך שינה אני מכינה )אבל זאת עוגה פשוטה וממכרת שכבר שנים אצלי בבית .
״פשוט בסיסי״
חומרים :
3 שמנת מתוקה
2אינסטנט פודינג
1כוס חלב וניל גם עם חלב רגיל יוצא מצויין (תוסיפו חצי כפית תמצית וניל)
50 גרם חמאה
300 גרם עוגיות חמאה פשוטות (הערכה גסה -לא יקרה לאף אחד כלום אם יהיו עוד 50 גרם ...פשוט יותר ציפויי פריך )
*מי שמממש אוהב/ת גבינה -הוסיפו 3 כפות גבינה 5 אחוז גדושות והשתמשו רק בחצי כוס חלב (אבל מניסיון כולם יהיו בטוחים שיש בעוגה גבינה גם אם לא תוסיפו )
אופן הכנה :
טחנו את העוגיות דק ,העבירו לתבנית חצי מהכמות וערבבו עם החמאה המומסת (כן בתבנית האפיה -השתמשתי בגודל 26 ).שטחו ויישרו עם הידיים (לא להדק אתם תקבלו יציקת בטון ).
הקציפו (כן אפשר במקצף יד -מי אמר שאני לא מתעמלת )בקערה את השמנת והאינסטנט פודינג עד שהכל מאוד יציב ,הוסיפו בהדרגה את החלב והקציפו טוב עד שמאוד קשה להמשיך (הכל יציב מאוד )
מרחו מעל תערובת הפירורים את הקרם ויישרו.
פזרו מעל את ייתרת העוגיות הטחונות ....הדליקו קומקום והכינו נס קפה .
תהנו !!!
*אלרגיות
רגישות לחלב -ניתן להמיר במנת צמחית וחלב שקדים /סויה (רק חצי כוס ).במקום מחמאה השתמשו במחמאה
ללא גלוטן -המירו בעוגיות ללא גלוטן
כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות



תגובות
הוסף רשומת תגובה