מרנגים



מרנג ... שוויצרי /איטלקי /צרפתי כל כך הרבה דרכים להכין ולהנות ממנו.
.פשוט פשוט רק להכין ולשכוח בתנור .
הכנתי את המרנגים האלה לכנס ...בלילה אחד כך שבהחלט ניתן לומר שהיה לי התקף אפיה קשה 
1800 מרנגים קטנטנים וצבעוניים מתוקים וטעימים .
ההכנה כל כך קלה שלא תאמינו 
חומרים :
7 חלבונים 
2 כוסות סוכר 
קורט מלח
לקישוט :
צבע מאכל ג'ל(לא נוזל )
סוכריות קישוט 
אופן הכנה :התחילו להקציף את החלבונים עם המלח .הוסיפו לאט לאט את הסוכר תוף כדי הקצפה (סה"כ 2 כוסות )....הקציפו עד שהקצף מאוד מאוד יציב (בערך 12-14 דקות )
איך בודקים אם מוכן .....לא לא להפוך קערות .קחו כף ערמו מעל מתערובת אם נופל המשיכו הקצפה .
אך אם הקצף דבוק לכף ההפוכה זהו זה מוכן לזילןף .
העבירו לשק זילוף עם מברשת מרחו מעט צבע מאכל גל על הדפנות וזלפו .
אפשר לצבוע את התערובת בצבע לגוון אחיד ואז להוסיף על הדפנות בכדי לתת גוון כהה יותר על חלק מהמרנג.
אפו בתנור 2.5 -3 בטמפרטורה של 100מעלות .
מי שרוצה נשיקות עם מרכז רק בערך שעתיים  ורבע יספיקו .הן מתקשות ונפרדות מהנייר
הסירו בעדינות את דף האפיה ואחסנו בכלי אטום 
 הדרכה מצולמת -












כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות 

תגובות

רשומות פופולריות