עוגת המפלצת

"עוגת המפלצת "
העוגה הראשונה שהעלתי בדף מפלצת העוגיות לפני שנה 
עוגת "המפלצת "
אז ככה זאת עוגת רושם היא יפיפיה קלה להחריד אך קשה לחיתוך (כי הכל נהרס בחיתוך -אבל אף אחד לא יזכור זאת אחרי שתניחו אותה על השולחן )
לבסיס :
200 גרם עוגיות חמאה אגוזים קינמון כל מה שטעים לכן 
80 גרם חמאה מומסת 
לקרם שוקולד לבן-
2 שמנת מתוקה 
200 גרם שוקולד לבן מומס 
2 כפות שטוחות אינסטנט פודינג -
לקישוט חבילת עלי שוקולד (אני השתמשתי עם אגוזים יש בכל מיני טעמים )בכל סופר באזור הממתקים והשוקולדים .
חבילה קליק חום לבן 
אופן הכנה :
טחנו את העוגיות וערבבו עם מחצית החמאה הדקו טוב טוב לתבנית פאי נשלפת מרוחה מעט חמאה ברגע שמהודק טוב תעברו בעדינות עם מברשת מעל הפאי עם החמאה שנותרה 
אפו ב180 מעלות 7-8 דקות ותוציאו
הקרם ערבבו את השמנת עם האינסטנט פודינג עד שמעט מתקשה מאוד בהקצפה 
קחו רבע מהכמות של הקצפת וערבבו בשוקולד המומס (זה יקרר מעט את התערובת -השוואת טמפרטורות מישהי אמרה 
תעבירו את תערובת השוקולד לקרם וקפלו\
ברגע שהקלתית התקררה שטחו את הקרם מעל (למהדרות אפשר לזלף עם שקית זילוף צנטר חלק-מי שמכינה שברקע חמולה של ארבע כמוני פשוט תמרחו ) 
תתחילו לסדר מעל את עלי השוקולד בצורת פרח קודם מעגל חיצוני ואחר כך התקדמו פנימה (בחפיפה כמו רעפים )ברגע שהגעתן למצב שאי אפשר להוסיף עוד שפכו פנימה את "הקליק" החום ואת הלבנים בין עלי השוקולד (זה מה שיחזיק את העלים פתוחים )
קררו מעט (אם תצליחו להרחיק את העוגה מיושבי הבית )וזהו תהנו
כל הזכויות שמורות ל"מפלצת העוגיות-טוני משיח" אין להעתיק להפיץ או להשתמש בתוכן ללא רשות 

תגובות

רשומות פופולריות