משולשי פקאן מושחתים

 לכל אחד ואחת יש עוגיות נחמה כאלה שאנחנו אופים שבא לנו להתפנק .
המשולשי חמאה עם פקאן הם הנחמה שלי .
אני מכינה אותם ברינג  קל לי לחלץ בצורה הזו אבל כל תבנית עגולה -קפיצית או חד פעמית( אין אפליות )תתאים .
הכלל היחיד כאן הוא לחכות עד שהמאפה מתקרר ורק אז לחתוך בסכין מסור.
משולשי פקאן מושחתים 
חומרים :
250 גרם חמאה רכה (אני השתמשתי בחמאה צרפתית הטעם חזק יותר אבל כל חמאה תתאים ).
כוס סוכר 
גרידת לימון מלימון בינוני
2 כפיות וניל איכותי 
1 ביצה 
1 חלמון 
2.5 כוסות קמח מנופה 
שלושת רבעי כוס פקאנים קצוצים 
אופן הכנה :
תעבירו לקערה את החמאה והסוכר וערבבו טוב עם מקצף יד (כן זה שהיה קיים לפני המיקסר ).
הוסיפו את הביצה והחלמון וערבבו טוב .הוסיפו גרידת לימון ווניל תוך כדי ערבוב .
הוסיפו את הקמח ערבבו עד שמתאחד .
מרחו מעט חמאה על התבנית או הרינג וזלפו או מרחו מחצית מהתערובת .פזרו חצי  מכמות הפקאנים .
מרחו את יתרת התערובת ומעל הניחו את הפקאנים .
הכניסו לתנור שחומם ל180 עד שמזהיב בערך 30 דקות (תלוי בתנור שלכם)
צננו ואז חתכו למשולשים .
 אחסנו בכלי סגור המשולשים מחזיקים מעמד יומיים שלושה (אם ישאר משהו עד אז)
                                           תהנו !!!!!




תגובות

רשומות פופולריות