העוגיות של שקד

 
העוגיות האלו הן עוגיות שקדים עם קשיו ...פריכות מבחוץ ורכות אווריריות מבפנים .
העגיות המדהימות הללו מוקדשות לאחיינית החדשה והמתוקה שלי ששמה שקד .
״העוגיות של שקד״
חומרים :
1 כוס שקדים 
3/4 כוס קשיו 
כפית וחצי תמצית שקדים 
1 כוס סוכר 
2 חלבונים 
אופן הכנה :
טחנו את הקשיו והשקדים הוסיפו את התמצית שקדים והמשיכו לטחון .
הקציפו את החלבונים הוסיפי את הסוכר באיטיות תוך כדי הקצפה .כאשר תקבלו קצף מבריק ויציב הוסיפו את השקדים וערבבו בתנועות קיפול .
העבירו לשקית זילוף עם צנטר עגול (10 מ״מ )
זלפו על נייר האפייה תלוליות .שמרו מרחק בין העוגיות .
אפו בתנור שחומם מראש 13-15 דקות .
העוגיות מזהיבות .
את העוגיות העבירו עם נייר האפיה לרשת ורק (וזה חשוב ) שהם קרות קלפי בעדינות את הנייר מהן .
רגישויות -גם מי שאלרגי לחלב וכיוון יכול להינות העוגיות הללו .
* ניתן להחליף את השקדים /הקשיו בכל סוג שמתחשק לכם (פקאן ,פיסטוק , אגוזי ברזיל ,מקדמיה ) אם החלפתם הורידו את תמצית השקדים והוסיפו כמות זהה של וניל במקום 
בתיאבון !!!!


תגובות

רשומות פופולריות