טארט ספירלה מזוייף
אתם הבנתם כבר שאני מקצרת תהליכים נכון ?
עוגה ב10 דקות עבודה (גג 15 ) ולתנור ...אתם תהנו מאוד ..
״טארט ספירלה מזוייף ״
אז למה מזוייף את שואלים אז ככה אין כאן הכנה של בצק
חומרים :
250 גרם עוגיות פשוטות (חמאה ,אגוזים -לא צריך יקרות יש חבילות של 6-7 שקלים לחבילה הן יתאימו )
50 גרם חמאה מומסת
לקרם שקדים :
125 גרם שקדים מולבנים
1 ביצה
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
חצי כפית תמצית שקדים
מלית אוכמניות -תקנו מוכנה בסופר /תחליפו בריבה איכותית (קונפיטורה עם אחוז פרי גבוה)-אין צורך להשתגע אמרתי מקצרים .
לעיטור -כך ריבת משמש
שקדים מולבנים פרוסים .
אופן הכנה :
טחנו את העוגיות תוסיפו את החמאה וערבבו טוב .
שטחו על תבנית פאי מרוחה חמאה (עכשיו אם אין לכם תבנית פאי קחו תבנית עוגה עגולה 26/28 -רק תזכרו אח״כ לצפות רבע מגובה הדפנות בעוגיות הטוחנות )
שטחו את העוגיות הטוחנות והצמידו טוב כולל הדפנות.דאגו שיהיה אחיד ושלדפנות יש מעט עובי (ראו הדרכה מצולמת )
טחנו את החמאה עם הסוכר הוסיפו שקדים ותמצית שקדים והעבירו לשק זילוף (צנטר חלק /ללא ).
העבירו 5 כפות מלית אוכמניות (לי זה יצא כל תכולת הקופסא) לשק זילוף שני גם ללא צנטר /צנטר חלק .
התחילו ליצור עיגול עת שבאמצע יהיה קרם השקדים ואח״כ זלפו את מלית האוכמניות (מקרם השקדים זלפו בנדיבות ).
הכניסו לתנור שחומם ל200 מעלות (כן זה נכון ) אפו 10-15 עד הזהבה והוציאו להתקרר .
חממו מעט ריבת משמש עם כף מים במיקרוגל ומרחו על הדפנות ופזרו שקדים פרוסים .שהעוגה התקררה זרו מעט אבקת סוכר מעט
בתיאבון!!!
*רגישויות -לרגישים לגלוטן החליפו בעוגיות ללא גלוטן
לרגישים לחלב המירו במחמאה .
עוגה ב10 דקות עבודה (גג 15 ) ולתנור ...אתם תהנו מאוד ..
״טארט ספירלה מזוייף ״
אז למה מזוייף את שואלים אז ככה אין כאן הכנה של בצק
חומרים :
250 גרם עוגיות פשוטות (חמאה ,אגוזים -לא צריך יקרות יש חבילות של 6-7 שקלים לחבילה הן יתאימו )
50 גרם חמאה מומסת
לקרם שקדים :
125 גרם שקדים מולבנים
1 ביצה
100 גרם חמאה
חצי כוס סוכר
חצי כפית תמצית שקדים
מלית אוכמניות -תקנו מוכנה בסופר /תחליפו בריבה איכותית (קונפיטורה עם אחוז פרי גבוה)-אין צורך להשתגע אמרתי מקצרים .
לעיטור -כך ריבת משמש
שקדים מולבנים פרוסים .
אופן הכנה :
טחנו את העוגיות תוסיפו את החמאה וערבבו טוב .
שטחו על תבנית פאי מרוחה חמאה (עכשיו אם אין לכם תבנית פאי קחו תבנית עוגה עגולה 26/28 -רק תזכרו אח״כ לצפות רבע מגובה הדפנות בעוגיות הטוחנות )
שטחו את העוגיות הטוחנות והצמידו טוב כולל הדפנות.דאגו שיהיה אחיד ושלדפנות יש מעט עובי (ראו הדרכה מצולמת )
טחנו את החמאה עם הסוכר הוסיפו שקדים ותמצית שקדים והעבירו לשק זילוף (צנטר חלק /ללא ).
העבירו 5 כפות מלית אוכמניות (לי זה יצא כל תכולת הקופסא) לשק זילוף שני גם ללא צנטר /צנטר חלק .
התחילו ליצור עיגול עת שבאמצע יהיה קרם השקדים ואח״כ זלפו את מלית האוכמניות (מקרם השקדים זלפו בנדיבות ).
הכניסו לתנור שחומם ל200 מעלות (כן זה נכון ) אפו 10-15 עד הזהבה והוציאו להתקרר .
חממו מעט ריבת משמש עם כף מים במיקרוגל ומרחו על הדפנות ופזרו שקדים פרוסים .שהעוגה התקררה זרו מעט אבקת סוכר מעט
בתיאבון!!!
*רגישויות -לרגישים לגלוטן החליפו בעוגיות ללא גלוטן
לרגישים לחלב המירו במחמאה .
תגובות
הוסף רשומת תגובה