"black &white "
איזה כיף להכין כדורי שוקולד ....לא לא אלה עם הקקאו והסוכריות הצבעוניות .... אני מדברת על כדורי שוקולד עשירים בשוקולד מריר ולבן ,מצופים בשביבי שוקולד לבן וקוקוס ...זו הגרסה למבוגרים
״black &white "
״black &white "
חומרים
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם חמאה
1/2 כוס חלב
כפית וניל איכותי
250 גרם פתי בר בטעם חמאה /עוגיות חמאה /עוגיות אגוזים
200 גרם שוקולד לבן
לעיטור -שבבי קוקוס
אופן הכנה :
המיסו בסיר על אש קטנה את שוקולדים החמאה והחלב עד שהכל נמס ואחיד הורידו מהאש .
טחנו את הפתי בר למרקם דק
והוסיפו אותו לתערובת השוקולדים שנמסה .ערבבו טוב והכניסו ל-15 דקות במקרר להתייצב .
קצצו את השוקולד הלבן בגסות .צרו עיגולים מהתערובת שקיררתם וטבלו משני הצדדים בשוקולד הקצוץ .הדקו טוב וגלגלו בקוקוס .
השאירו במקרר בכלי סגור .
בתיאבון!!!
*רגישויות- רגישות לחלב -אפשר להמיר את השוקולד בשוקולד מריר ולצפות בקקאו איכותי (מתנצלת אין לי תחליף לשוקולד לבן )
ללא גלוטן -השתמש בעוגיות ללא גלוטן
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם חמאה
1/2 כוס חלב
כפית וניל איכותי
250 גרם פתי בר בטעם חמאה /עוגיות חמאה /עוגיות אגוזים
200 גרם שוקולד לבן
לעיטור -שבבי קוקוס
אופן הכנה :
המיסו בסיר על אש קטנה את שוקולדים החמאה והחלב עד שהכל נמס ואחיד הורידו מהאש .
טחנו את הפתי בר למרקם דק
והוסיפו אותו לתערובת השוקולדים שנמסה .ערבבו טוב והכניסו ל-15 דקות במקרר להתייצב .
קצצו את השוקולד הלבן בגסות .צרו עיגולים מהתערובת שקיררתם וטבלו משני הצדדים בשוקולד הקצוץ .הדקו טוב וגלגלו בקוקוס .
השאירו במקרר בכלי סגור .
בתיאבון!!!
*רגישויות- רגישות לחלב -אפשר להמיר את השוקולד בשוקולד מריר ולצפות בקקאו איכותי (מתנצלת אין לי תחליף לשוקולד לבן )
ללא גלוטן -השתמש בעוגיות ללא גלוטן
- קבל קישור
- X
- אימייל
- אפליקציות אחרות
תגובות
הוסף רשומת תגובה