באתי להרשים
עוגת רושם קלה,קלה ,קלה ....אבל פשוט טעימה ונראית כאילו עבדתם כל הלילה במטבח (....אז זהו שלא ).
עוגה חלבית עם פירות צבעוניים וטעימים לא פחות .
״באתי להרשים ״
חומרים :
חבילת עוגיות כשרות לפסח (כן כן גם עוגיות יין יתאימו לנושא)
עוגה חלבית עם פירות צבעוניים וטעימים לא פחות .
״באתי להרשים ״
חומרים :
חבילת עוגיות כשרות לפסח (כן כן גם עוגיות יין יתאימו לנושא)
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס שוקולד ציפס
100 גרם חמאה מומסת
2מיכל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
1 כוס חלב
פירות חתוכים :
חצי אננס חתוך דק (החצי השני חוסל בזמן פריסה ע״י הילדים ואנוכי )
1 קיווי
5 תותים
חבילה פירות יער (קפוא )
1 אפרסק פרוס דק
1 כף ריבת משמש מחוממת 30 שניות במיקרוגל או כמות זהה של נפאז(תמצאו בחנויות שמתמחות באפיה ) מחומם מעט .
אופן הכנה :
הכניסו את העוגיות ,השוקולד והאגוזים למעבד מזון טחנו דק .
הכניסו את החמאה ולחצו כמה פולסים לאיחוד .
הצמידו את התערובת לתבנית פאי מתפרקת הדקו עם כף .הכניסו למקפיא .
הקציפו את השמנת והאינסטנט פודינג לקצף יציב הוסיפו בהדרגה את החלב .
שטחו את הקרם על הקלתית .הניחו את הפירות על הפאי בצורה שנראית לכם בעין (טיפ נסו להניח בכל מקום מכל הצבעים -זה יראה אחיד יותר )
מרחו בעדינות את הריבה המחוממת (ממש בטפיחות על פירות היער אחרת כל הפאי יראה מרוח באדום )
הכניסו למקרר עד הגשה .
והכי הכי חשוב -ברגע שתניחו על השולחן תאמרו ״שעות שעות שטרחתי במטבח ״
בתיאבון
חצי כוס שוקולד ציפס
100 גרם חמאה מומסת
2מיכל שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג
1 כוס חלב
פירות חתוכים :
חצי אננס חתוך דק (החצי השני חוסל בזמן פריסה ע״י הילדים ואנוכי )
1 קיווי
5 תותים
חבילה פירות יער (קפוא )
1 אפרסק פרוס דק
1 כף ריבת משמש מחוממת 30 שניות במיקרוגל או כמות זהה של נפאז(תמצאו בחנויות שמתמחות באפיה ) מחומם מעט .
אופן הכנה :
הכניסו את העוגיות ,השוקולד והאגוזים למעבד מזון טחנו דק .
הכניסו את החמאה ולחצו כמה פולסים לאיחוד .
הצמידו את התערובת לתבנית פאי מתפרקת הדקו עם כף .הכניסו למקפיא .
הקציפו את השמנת והאינסטנט פודינג לקצף יציב הוסיפו בהדרגה את החלב .
שטחו את הקרם על הקלתית .הניחו את הפירות על הפאי בצורה שנראית לכם בעין (טיפ נסו להניח בכל מקום מכל הצבעים -זה יראה אחיד יותר )
מרחו בעדינות את הריבה המחוממת (ממש בטפיחות על פירות היער אחרת כל הפאי יראה מרוח באדום )
הכניסו למקרר עד הגשה .
והכי הכי חשוב -ברגע שתניחו על השולחן תאמרו ״שעות שעות שטרחתי במטבח ״
בתיאבון
רגישויות -גלוטן -החליפו לעוגיות ללא גלוטן
חלב -החליפו במחמאה ,שמנת צמחית וחלב סויה /אורז /שקדים
חלב -החליפו במחמאה ,שמנת צמחית וחלב סויה /אורז /שקדים
הדרכה מצולמת -
תגובות
הוסף רשומת תגובה