אצבעות דביקות

עלי פילו דקיקים ממולאים בקרם שקדים עם ניחוח מדהים .הכל אפוי ומרוח בסירופ מתוק וריחני .
נשמע לכם הרבה עבודה ....אז זהו שלא  ....
״אצבעות דביקות״
חומרים לקרם:
200 גרם שקדים מולבנים 
150 גרם חמאה רכה 
כוס סוכר 
2 חלבונים 
כפית תמצית שקדים 
חומרים לאצבעות :
עלי פילו חבילה 
100 גרם חמאה מומסת
אופן הכנה :
לטחון את החמאה השקדים והסוכר כמה פולסים במעבד מזון הכניסו את הביצים ותמצית הוניל ולחצו עוד שני פולסים להתאחדות .
הכנת האצבעות :
חלקו את העלי פילו לרבעים מרחו מעט קרם שקדים בקצה גלגלו את המרכז ואח״כ את הצדדים כלפיי פנים .גלגלו עד שתקבלו מעין סיגר .
מרחו במעט חמאה מומסת והכניסו לתנור שחומם ל180 מעלות עד הזהבה .
לסירופ :
כוס סוכר 
חצי כוס מים
כפית וניל איכותי 
כפית לימון סחוט 
בשלו עד רתיחה הנמיכו את האש ובשלו עוד 3 דקות עד צמצום .
מרחו עם מברשת את הסירופ מעל האצבעות הממולאות בקרם שקדים .
בתיאבון
למי שצופה מהנייד הנה לינק לסרטון http://youtu.be/Gyblr_IhYmU


תגובות

רשומות פופולריות