אצבעות דביקות
נשמע לכם הרבה עבודה ....אז זהו שלא ....
״אצבעות דביקות״
חומרים לקרם:
200 גרם שקדים מולבנים
150 גרם חמאה רכה
כוס סוכר
2 חלבונים
כפית תמצית שקדים
חומרים לאצבעות :
עלי פילו חבילה
100 גרם חמאה מומסת
אופן הכנה :
לטחון את החמאה השקדים והסוכר כמה פולסים במעבד מזון הכניסו את הביצים ותמצית הוניל ולחצו עוד שני פולסים להתאחדות .
הכנת האצבעות :
חלקו את העלי פילו לרבעים מרחו מעט קרם שקדים בקצה גלגלו את המרכז ואח״כ את הצדדים כלפיי פנים .גלגלו עד שתקבלו מעין סיגר .
מרחו במעט חמאה מומסת והכניסו לתנור שחומם ל180 מעלות עד הזהבה .
לסירופ :
כוס סוכר
חצי כוס מים
כפית וניל איכותי
כפית לימון סחוט
בשלו עד רתיחה הנמיכו את האש ובשלו עוד 3 דקות עד צמצום .
מרחו עם מברשת את הסירופ מעל האצבעות הממולאות בקרם שקדים .
בתיאבון
למי שצופה מהנייד הנה לינק לסרטון http://youtu.be/Gyblr_IhYmU
תגובות
הוסף רשומת תגובה