מתוק בצ'יק




"קרואסונים" ב10 דקות יש דבר כזה ...?
לא  בדיוק ...אבל  אם אתם עייפים /עצלנים /עם חשק מטורף למתוק כמוני...יש לי בדיוק פיתרון עבורכם ...ששש רק לא לגלות לסבא שלי שאני הורסת מתכונים קלאסיים 
הקוראסונים המקוריים עשויים בצק שמרים שעוברים קיפולים עם חמאה ובכך מתקבל בצק מדהים שייחודי לו .
הגירסה שלי היא קיצור דרך מטורף ...שימוש בצק עלים (...מלאווח) מוכן בכדי ליצור "קוראסון"....לא בדיוק זהה למקור אלא מתפצח וקראנצ'י ממולא שוקולד או חלבה ....מתאים לי .
המאפים הללו יכולים ליהיות פיתרון מעולה לאורחים שהגיעו בהפתעה או פשוט לפינוק עצמי (אני תמיד בעד )....המתכון לקוראסונים בדרך הארוכה יעלה בנפרד :-) 
״מתוק בצ׳יק״
חומרים(32 יחידות ):
4 מלאווח (כן בצק מלאווח זה הסוד )
2 כפות גדושות נוטלה 
2 כפות גדושות ממרח חלבה 
1 חלמון 
2 כפות חלב 
אופן הכנה:
חלקו כל מלאווח ל-8 חלקים ובקצה הרחב הזליפו איזה מלית שתבחרו שוקולד /חלבה 
אפשר להשתמש בכפית קחו בחשבון שנמרח יותר 
קפלו כלפי הקודקוד מרחו בחלמון מעורבב עם מעט חלב ואפו בתנור שחומם ל200 מעלות עד הזהבה 
פזרו מעט אבקת סוכר ואתם מסודרים 
בתיאבון !!!!
רגישויות -השתמשו בממרח פרווה .אפשר למרוח בביצה טרופה 
רגישים לגלוטן (יש מלאווח מוכן ללא גלוטן )
הדרכה מצולמת -























תגובות

רשומות פופולריות